reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p

reklama
Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p

Prawdę mówiąc, wątpię żeby miało negatywny wpływ [emoji2960] Ja zaszłam w pierwsza ciąże intensywnie ćwicząc i będąc na dość restrykcyjnej diecie, nawet mając niedoczynność tarczycy o której nawet nie wiedziałam [emoji28][emoji28] oczywiście każdy organizm jest inny, nie znam Cię i Twojego stanu zdrowia. Jednak zakładam, ze normalna aktywność fizyczna w granicach rozsądku nie powinna mieć negatywnego wpływu na owulacje czy zagnieżdżenie [emoji4]

Dziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?
Mi sie zdarzalo :D ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko :D po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]

No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Mi sie zdarzalo :D ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko :D po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]

Ja przekopywalam pol ogrodu i balowalam w trakcie staran. Co sie ma zagniezdzic to sie zagniezdzic :p Ale tez mialam rozne schizy. Zobaczymy jak to bedzie podczas tych staran :)

No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]

Też stwierdziłam, że będę robiła kocyk. Przynajmniej szybciej mi czas będzie leciał [emoji1787]
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]

reklama
Do góry