reklama
Mila90
Fanka BB :)
Ja się kiedyś przymierzałam, żeby zacząć bo mama mojej koleżanki szydełkuje i przepiękne rzeczy robi ale trochę słomiany zapał do tego miałamDziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?
meraja
Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p
Prawdę mówiąc, wątpię żeby miało negatywny wpływ [emoji2960] Ja zaszłam w pierwsza ciąże intensywnie ćwicząc i będąc na dość restrykcyjnej diecie, nawet mając niedoczynność tarczycy o której nawet nie wiedziałam [emoji28][emoji28] oczywiście każdy organizm jest inny, nie znam Cię i Twojego stanu zdrowia. Jednak zakładam, ze normalna aktywność fizyczna w granicach rozsądku nie powinna mieć negatywnego wpływu na owulacje czy zagnieżdżenie [emoji4]
Gwiazdka94
Mi sie zdarzalo ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]Dziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?
No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Mi sie zdarzalo ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]
Celia89
Ja przekopywalam pol ogrodu i balowalam w trakcie staran. Co sie ma zagniezdzic to sie zagniezdzic Ale tez mialam rozne schizy. Zobaczymy jak to bedzie podczas tych staranMam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p
Gwiazdka94
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Też stwierdziłam, że będę robiła kocyk. Przynajmniej szybciej mi czas będzie leciał [emoji1787]
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]
Celia89
suknie na slub z doskoku ogladniete, seksy ogarniete nie maz szczedsliwy. Powtarza ze zostal zgwalcony. A nudzilo mi sie bo nudne rzeczy lecialy w tv.
reklama
K
Katijah
Gość
Trzymam kciukiDziękuję
Pokaż, pokazsuknie na slub z doskoku ogladniete, seksy ogarniete nie maz szczedsliwy. Powtarza ze zostal zgwalcony. A nudzilo mi sie bo nudne rzeczy lecialy w tv.
Podziel się: