Dzięki [emoji3590][emoji7][emoji8]
Dużo zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo zdrówka
Kuruj sięA nasz cykl chyba pójdzie się... [emoji85][emoji87]
@ właśnie się kończy, a mój chłop od 4 dni czuł się fatalnie, dziś utrata węchu, a mnie rozłożyło. Boli mnie absolutnie każdy mięsień (nawet nie wiedziałam, że tyle mam) głowa pęka i nawet każdy milimetr skóry boli mnie od najmniejszego dotyku [emoji85] lezymy jak seniorzy
Hej
Chętnie się dołączę do grupy
ja miałam drożność wykonywaną laparoskopowo i bardzo sobie chwalęCześć, a chyba tego i tego, ale postanowiłam sobie sprawdzić wszystko, co w mojej mocy, żeby mieć bąbelka i niczego sobie nie zarzucić
Ja też miałam laparoskopowo i w trzecim cyklu po byłam w ciąży
a laparoskopia coś wykazała, czy wszystko było Ok? Ja miałam laparo w sierpniu, ale teraz jest dopiero drugi cykl, kiedy mąż jest „dostępny”Ja też miałam laparoskopowo i w trzecim cyklu po byłam w ciąży
Jeszcze 1-2 cykle i zabieramy się za inseminację wyniki wszystkie ok, drożność ok... Lekarz stwierdził, że jeśli po drożności nic się nie zmieni przez 2-3 miesiące to zostaje spróbować z inseminacjąDziewczyny jakie są wasze plany staraczkowe na 2021 ? Macie w planach jakieś nowe badania konsultacje ,diety itd ?
Ja czekam na wyniki na obecność pasożytów, jak tam nic nie wyjdzie to badamy immunologiczny układ. Kompletnie nie wiem na czym to polega i czy da się zzajsc w ciążę jak coś tam nie tak
Hej! Witaj! Opowiesz coś o sobie? Masz już dzieci czy to będzie pierwsze? Jak długo już się staracie?Witam wszystkie starające się kobietki! Chciałabym do Was dołączyć razem raźniej