reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Póki co zaczynam wlewy na polecenie immunologa. Nic na temat fazy cyklu mi nie powiedział. Wlewy robię w przychodni pod okiem lekarza POZ a nie w klinice. 18 stycznia mam wizytę u nowego ginekologa. Zobaczymy czy coś dookreśli w kwestii leczenia. Mam komórki NK 19.3 %. A w jakiej fazie cyklu Ty robisz ? Jak należy? Ja mam tylko info że co 3- 4 tygodnie.
Wlew robię około tydzień po owulacji.Jak będę w ciąży to podobno co 2 tygodnie . I od owulacji robię też zastrzyki z Clexane. Komórek NK mam chyba około 21%

reklama
Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić, a jak już wszystko przeczytam, to nie pamietam na co miałam odpowiedzieć :D

@Lilka92 czemu boisz się drożności? Samego badania czy wyniku?

@CzarnaMamba21 gratuluję dwóch kresek!
@Gusiek90 Tobie również, bo nawet mimo rozmazanego zdjęcia, widzę dwie kreski😀 powtarzalas test?
Cześć, a chyba tego i tego, ale postanowiłam sobie sprawdzić wszystko, co w mojej mocy, żeby mieć bąbelka i niczego sobie nie zarzucić👶❤️

Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić, a jak już wszystko przeczytam, to nie pamietam na co miałam odpowiedzieć :D

@Lilka92 czemu boisz się drożności? Samego badania czy wyniku?

@CzarnaMamba21 gratuluję dwóch kresek!
@Gusiek90 Tobie również, bo nawet mimo rozmazanego zdjęcia, widzę dwie kreski😀 powtarzalas test?
Dziękuję!:) Jutro pewnie powtórzę,a we wtorek beta 🙂

Jestem mamuska 10 miesięcznego malucha i liczę na więcej:)
Pierwsza ciąża 2lata starań:( pełny pakiet badań histeroskopia,laparoskopia,drożność jajowodow,pół roku sztucznej menopauzy,monitoring cyklu :)
Wtym roku próbujemy bez pomocy medycyny:)przez pandemie wszystko utrudnione
No to życzę abyś tu długo nie zagrzała miejsca 😉 i szybko ujrzała ⏸️ 🤞🤞😉

reklama
Jestem mamuska 10 miesięcznego malucha i liczę na więcej:)
Pierwsza ciąża 2lata starań:( pełny pakiet badań histeroskopia,laparoskopia,drożność jajowodow,pół roku sztucznej menopauzy,monitoring cyklu :)
Wtym roku próbujemy bez pomocy medycyny:)przez pandemie wszystko utrudnione
Witaj, u nas też dwa lata starań o pierwsze dziecko, o drugie 6 miesięcy a teraz staramy się o trzecie 3 cykl :-) Mój drugi maluszek też ma 10 miesięcy ❤

Do góry