reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A nasz cykl chyba pójdzie się... [emoji85][emoji87]
@ właśnie się kończy, a mój chłop od 4 dni czuł się fatalnie, dziś utrata węchu, a mnie rozłożyło. Boli mnie absolutnie każdy mięsień (nawet nie wiedziałam, że tyle mam) głowa pęka i nawet każdy milimetr skóry boli mnie od najmniejszego dotyku [emoji85] lezymy jak seniorzy

@ właśnie się kończy, a mój chłop od 4 dni czuł się fatalnie, dziś utrata węchu, a mnie rozłożyło. Boli mnie absolutnie każdy mięsień (nawet nie wiedziałam, że tyle mam) głowa pęka i nawet każdy milimetr skóry boli mnie od najmniejszego dotyku [emoji85] lezymy jak seniorzy
Ja 31.12 skończyłam izolację z powodu covida. Przeszliśmy lekko ale nie każdy u nas w rodzinie miał tyle szczęścia. Też straciłam węch. Przedziwne uczucie. Trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowieli tak jak my🤞

Dzięki [emoji3590]
My w tym roku pożegnaliśmy zbyt wielu bliskich przez to ***** [emoji22]
Na szczęście H. Już czuję się lepiej tylko ta utrata węchu doszła, ale gorączka minęła i kaszel powoli też już ustępuje. Mam nadzieję, że u mnie się nie rozwinie [emoji2368]
Ja 31.12 skończyłam izolację z powodu covida. Przeszliśmy lekko ale nie każdy u nas w rodzinie miał tyle szczęścia. Też straciłam węch. Przedziwne uczucie. Trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowieli tak jak my[emoji1696]

Dzięki [emoji3590]
My w tym roku pożegnaliśmy zbyt wielu bliskich przez to ***** [emoji22]
Na szczęście H. Już czuję się lepiej tylko ta utrata węchu doszła, ale gorączka minęła i kaszel powoli też już ustępuje. Mam nadzieję, że u mnie się nie rozwinie [emoji2368]
Każdy miał inne objawy i w różnym natężeniu. Oby było jak mówisz. Bardzo się baliśmy o rodziców, ale udało im się wyzdrowieć i pomału wracają do sił. Mieliśmy zgromadzone już zapasy na święta, więc nie wychodziliśmy z domu przez 14dni. Akumulator nam w aucie padł, bo niejeżdżone w ogóle było 🤭

Dużo zdrówka:(

reklama
Pod koniec roku kończę 30 lat, staramy się z mężem dopiero 3 cykl i jak na razie bez rezultatu :( jeszcze nie mamy dzieci, dosyć długo odkładaliśmy decyzję o dziecku, ale dopiero teraz oboje czujemy, że bardzo chcielibyśmy je mieć :) obecnie jestem w 20 dniu cyklu i nie mogę się już doczekać przyszłego weekendu, żeby sprawdzić, czy nam się udało :) trzymam kciuki za wszystkie starające się! :)

Do góry