reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Czesc dziewczyny :) również chce do was dołączyć :) ja staram się o czwartego dzidziusia. Jestem jedynaczką, stąd chec posiadania dużej rodzinki ;) Mam 35 lat, ciążę przechodzę do połowy ciezko, mdłości, wymioty. Choruje na niedoczynność tarczycy i depresję powracająca. W ciąży depresja się nasila, po ciąży wszystko się stabilizuje. Pozdrawiam staraczki :)

Jak mnie napieprza lewy jajnik.. Nie zasnę. A moje dziecię dzisiaj bogatsze o pierwszego zęba. Trochę ją nosiłam, ale nie mogłam wytrzymać z bólu. Co lewą stopa na podłodze to zagryzalan zęby.. tatuś nosił
Ja sie nie cackam tylko od razu daje Ibum. U mnie zeby dlugo nie szly a teraz mam kumulacje :) ida wszytskie zalegle jedynki i dwojki naraz.

Czesc dziewczyny :) również chce do was dołączyć :) ja staram się o czwartego dzidziusia. Jestem jedynaczką, stąd chec posiadania dużej rodzinki ;) Mam 35 lat, ciążę przechodzę do połowy ciezko, mdłości, wymioty. Choruje na niedoczynność tarczycy i depresję powracająca. W ciąży depresja się nasila, po ciąży wszystko się stabilizuje. Pozdrawiam staraczki :)
Hej :)) uuu to łądna gromadke masz :)) też chcialam 4 ;p ale zostane przy 3, a tak w ogole to musze najpierw drugie zrobic haha :D

Udało mi się znaleźć termin do endokrynologa na lutego i dobrego specjalisty 😅 do tego czasu najwyżej zrobię resztę tych badań pod względem tarczycy żeby mieć z czym tam zawitać. Powiedzcie mi czy ginekolog może dać mi skierowanie na te inne parametry tej tarczycy i jakie dokładnie mam zrobić bo ja zielona jeszcze w tym temacie 😬

SLub dopiero 6 marca :D Kurna jakieee dlugie terminy przez ta pandemie... :p wazne ze 9 stycznia mam juz ginekologa, zajrzy podstepluje ze moge sie bzykac ouu yeaaa.
Ja mam ginekologa 13.01. mam nadzieję, że okres po zabiegu przyjdzie o czasie i będę już po @. I będę mogła się nie zabezpieczać. Zaraz po zabiegu dopadł mnie covid, na szczęście skąpoobjawowy, więc wizyta mi nie przepadnie😉

Najlepiej pomiędzy 3-5 dc zbadaj jeszcze raz tsh, ft3, ft4, T3, T4 i anty-TPO
Udało mi się znaleźć termin do endokrynologa na lutego i dobrego specjalisty [emoji28] do tego czasu najwyżej zrobię resztę tych badań pod względem tarczycy żeby mieć z czym tam zawitać. Powiedzcie mi czy ginekolog może dać mi skierowanie na te inne parametry tej tarczycy i jakie dokładnie mam zrobić bo ja zielona jeszcze w tym temacie [emoji51]

Też jestem jedynaczką. Mąż za to ma 3ch braci i każdy z nich ma już pokaźną gromadkę więc jest wesoło. Ja chciałam dużą rodzinę, mąż nie koniecznie i krakowskim targiem stanęło na 3ce - o ile sie uda zajść i szczęśliwie donosić. W domu córka 7,5 I syn 2,5. Pozdrawiam i powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam ginekologa 13.01. mam nadzieję, że okres po zabiegu przyjdzie o czasie i będę już po @. I będę mogła się nie zabezpieczać. Zaraz po zabiegu dopadł mnie covid, na szczęście skąpoobjawowy, więc wizyta mi nie przepadnie😉
Trzymam kciuki za@ moja przyszła planowo:) Pewnie gdyby nie święta byłabym już po. Aaaa i jeszcze wyniki hist pat które mój gin już widział A ja pleb muszę czekać jeszcze tydzień na odbiór Xd

Do góry