Tam masz "ustaw jako godzinę domyślną", zaznacz to i już zacznie doceniać [emoji6]Jak to Wam wygląda? Od tygodnia mierze między 5 a 5:30, ale apka nie chce docenić mojej staranności [emoji28] wiem, że co 18dc owu na pewno nie było,a teraz same spadki....
reklama
Mama_malarka
Fanka BB :)
Bez Was bym zginęłaTam masz "ustaw jako godzinę domyślną", zaznacz to i już zacznie doceniać [emoji6]Zobacz załącznik 1220403
Straciłam zdolność osiągania orgazmow [emoji85]
Serio serio. Byłam tak strasznie pobudzi w w sumie bez przerwy, że nie umiałam dojść. Nie wiem, pewnie to efekt placebo bo ja już po 2 tygodniach tak miałam, ale odstawiłam i przeszło [emoji41]
Jak się czujesz? Udało się bez łyżeczkowania?
Serio serio. Byłam tak strasznie pobudzi w w sumie bez przerwy, że nie umiałam dojść. Nie wiem, pewnie to efekt placebo bo ja już po 2 tygodniach tak miałam, ale odstawiłam i przeszło [emoji41]
A jakieś skutki uboczne miałaś?
Hej dziewczyny, pobudka w szpitalu o 5.40 po co [emoji85][emoji85][emoji85]
Mam nadzieję, że dziś wyjdę
Jak się czujesz? Udało się bez łyżeczkowania?
Smaily
Po takim celibacie to jak druga noc poślubnaTesty owu idealnie biale a do seksu jeszcze tydzien i 5 dni XD dzis 8 dc.
Liwia92
Aktywna w BB
Hey dziewczyny, wczoraj dodawałam swoje wyniki z tsh i jednoznacznie stwierdziliście że jest za wysokie. Jedna z was zaleciła żeby spróbować póki co zadzwonić do lekarza pierwszego kontaktu i zacząć już coś działać póki nie dostanę się do tego endokrynologa. Zadzwoniłam dziś i jej zdaniem wyniki są okey zgłupiałam i nie wiem co dalej robić
Wynik tsh wynosił 3,660
Wartość referencyjna : 0,280 - 4,300
I jej zdanie według tych wartości jest w normie.
Wynik tsh wynosił 3,660
Normy sa podane dla kobiet i mężczyzn jednoczenie niezależnie od wieku.
Dlatego mówiłam, że jak lekarz Ci powie ze jest ok to zwiewaj
Hey dziewczyny, wczoraj dodawałam swoje wyniki z tsh i jednoznacznie stwierdziliście że jest za wysokie. Jedna z was zaleciła żeby spróbować póki co zadzwonić do lekarza pierwszego kontaktu i zacząć już coś działać póki nie dostanę się do tego endokrynologa. Zadzwoniłam dziś i jej zdaniem wyniki są okey [emoji2962] zgłupiałam i nie wiem co dalej robić [emoji3064]
Wynik tsh wynosił 3,660
Liwia92
Aktywna w BB
Czyli zwiewam tylko pytanie co dalej, czekać na wizytę której jeszcze nie mam umówionej u ginekologa i zobaczyć co ona powie czy szukać endokrynologa. Jak dzwoniłam pytać tak mniej więcej jakie są terminy to jestem w szoku od roku wzwyż nie wiem ile będzie mnie kosztować prywatnie bo już sam fakt że z córką wszędzie tak chodzę a sama aktualnie też chodzę prywatnie do dentysty to ja zbankrutuje.Normy sa podane dla kobiet i mężczyzn jednoczenie niezależnie od wieku.
Mama_malarka
@Zazuzazaza ja przez moment brałam antydepresant Cital i antykoncepcja do tego. O orgazmie mogłam pomarzyć tylko... Nie było szans. Odstawiłam i jedno i drugie i możliwości wróciły
reklama
Podziel się: