reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch 💕 jednak wczoraj mnie oczy nie myliły ☺️ Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna ☺️ Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
gratuluje🥰❤️ Dużo zdrówka , ja zrobie test w sobote , miałam wysoki progesteron aż 61,90 dzisiaj mnie mdli , piersi bolą mnie niesamowicie , jestem po stymulacji owulacji lekarz ostrzegał ze może być ciąża mnoga bo były dwa pecherzyki , staramy się od 9 miesięcy zobaczymy ...☺️

reklama
No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch 💕 jednak wczoraj mnie oczy nie myliły ☺️ Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna ☺️ Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
Który masz dzisiaj dzień cyklu?

gratuluje🥰❤️ Dużo zdrówka , ja zrobie test w sobote , miałam wysoki progesteron aż 61,90 dzisiaj mnie mdli , piersi bolą mnie niesamowicie , jestem po stymulacji owulacji lekarz ostrzegał ze może być ciąża mnoga bo były dwa pecherzyki , staramy się od 9 miesięcy zobaczymy ...☺️
Trzymam mocno za Ciebie kciuki !! Mam nadzieje , że w końcu się Wam uda ❤️ Ja powtórzę sobie jutro rano test .. w przyszłym tygodniu pójdę na betę , umówiłam lekarza na 23 marca i czy sie uda czy nie uda to i tak pojadę .. bo jeśli się nie uda to gdzieś mysi być przyczyna że zachodzę tak łatwo ale nie mogę utrzymać ... Czas pokaże 😁 Ale cieszę się że naprawdę jestem dziwnie spokojna ... w styczniu taka nie byłam ... czułam że jest coś nie tak ... teraz wręcz przeciwnie ..

Jeszcze chwilę kochana odczekam... chce zrobić wszystko na spokojnie .. w styczniu jak zobaczyłam dwie kreski to byłam strasznie niespokojna .. nie wiem dlaczego , ale szybko leciałam zrobić badania i czułam się fatalnie , od razu pół rodziny wiedziało ... No i poroniłam 🙁 Teraz jest jakoś inaczej ... umówiłam sobie lekarza na 23 marca :) jeśli nie dostanę miesiączki do końca tego tygodnia to pójdę sobie na krew w przyszłym bo pracuje na 12 ☺️Teraz wyciągnęłam nogi na kanapie z uśmiechem pije kawę i głaszcze brzuch 😍
To gratuluje ❤️

Jeszcze chwilę kochana odczekam... chce zrobić wszystko na spokojnie .. w styczniu jak zobaczyłam dwie kreski to byłam strasznie niespokojna .. nie wiem dlaczego , ale szybko leciałam zrobić badania i czułam się fatalnie , od razu pół rodziny wiedziało ... No i poroniłam 🙁 Teraz jest jakoś inaczej ... umówiłam sobie lekarza na 23 marca :) jeśli nie dostanę miesiączki do końca tego tygodnia to pójdę sobie na krew w przyszłym bo pracuje na 12 ☺️Teraz wyciągnęłam nogi na kanapie z uśmiechem pije kawę i głaszcze brzuch 😍
Ajjj. Trzymam kciuki, mężowi też jeszcze nie powiesz? 😆
Ja właśnie też jak zajdę czy coś to nikomu nie powiem - powiem mężowi i poczekamy chwile zanim ogłosimy wiadomość. Wszyscy by chcieli od razu wiedzieć 😂
Może to ze jestes spokojniejsza znaczy ze teraz będzie dobrze! Trzymam kciuki Kochana. 😍 I czekamy na 23.03 ♡

Hej dziewczyny do mnie dzisiaj przyszła wredna @ wiec zaczynamy 6cs a jak tam u was jak samopoczucie, któraś testuje ? 😊
Hej Fritzie, ja mam planowi okres dostać w niedziele, ale dziś już czuje, ze ból brzucha na miesiączkę, piersi przestały bolec 😕. A muszę dziś zrobić test ciążowy by wykluczyć ciąże przed założeniem aparatu na zabki 🙂. No nic, jak ma przyjść wredna 🐵 to niech przychodzi szybciej, to będzie nowy cykl z monitoringiem !

jest piękny bladzioszek :) trzymam kciuki, gratuluję :)

reklama
Może być ciąża albo po prostu kilka pęcherzyków pękło i stąd taki wysoki :) zwłaszcza, że cykl stymulowany. Ja w poprezdnim cyklu miałam prawie 50,ale ciąży z tego nie było i lekarz mi mówił,że progesteron nie służy ocenie ciąży ;)
Kurczę jeszcze się tu za bardzo nie łapie... jak odpisać konkretniej osobie ? Kiedy nie ma pod spodem „odpowiedz„

Do góry