reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Która nowsza , która polecasz z białym czy zielonym tłem? Bo ta jedna dużo złych komentarzy ma 😁

Edit: może lepiej nie instaluje , bo będę non stop tutaj 😅
Też tak głupio napisałam przez internet [emoji1787][emoji12][emoji2356]
Czyli normalnie przez przeglądarkę internetową [emoji16][emoji5]
No to jak nie będziesz miała pod daną wypowiedzią "odpowiedz" to rób tak jak napisałam wczesniej[emoji5][emoji6] @nick [emoji16][emoji16][emoji16]i każdy będzie wiedział, że to o niego chodzi [emoji5][emoji6][emoji16]
Na początku będzie ciężko żeby zapamiętać nick ale opanujesz raz dwa[emoji16]
Ja polecam aplikacje na telefon jakoś Mi łatwiej się z niej pisze [emoji6][emoji6][emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, dziewczyny, wczoraj po wizycie mam chociaż ciut nadziei że będzie ok. Zbadała mnie i mam jedno dominujące jajeczko 13 mm i bardzo cieniutki endometrium co jej wygląda jak zaraz po okresie. Nie wiem czemu tak skoro nie miałam okresu. Mam działać.!

Gratulacje dwóch kreseczek ❤

Ja dzisiaj byłam zbadać glukozę i progesteron. 22 dzień cyklu (cykle około 28 dni, pozytywny test owulacyjny był 14 dnia cyklu). Aż sama jestem ciekawa bo nigdy tego hormonu nie badałam :D.

G
No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch 💕 jednak wczoraj mnie oczy nie myliły ☺️ Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna ☺️ Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży. 👍😀

Ajjj. Trzymam kciuki, mężowi też jeszcze nie powiesz? 😆
Ja właśnie też jak zajdę czy coś to nikomu nie powiem - powiem mężowi i poczekamy chwile zanim ogłosimy wiadomość. Wszyscy by chcieli od razu wiedzieć 😂
Może to ze jestes spokojniejsza znaczy ze teraz będzie dobrze! Trzymam kciuki Kochana. 😍 I czekamy na 23.03 ♡
Mąż wie ☺️no on musi wiedzieć 😁 .. ale sam kazał mi ze spokojem i narazie cisza 🙃

U mnie dzisiaj 8 dzień! :D Nie mogę się doczekać aż z mężem zaczniemy już baraszkować 😂 Bo dzisiaj to ja do życia nie jestem :D Niby od poniedziałku mam dni płodne a owu ma wystąpić 14. Ciekawe co z tego będzie, ale mam nadzieje ze 3 cykl będzie tym szczęśliwym 🥰
u mnie to samo! nie mogę się doczekać poniedziałku, tylko na tym się skupiam :p

reklama
Hej dziewczyny, nie wiem czy dobrze trafiłam, ale szybko opiszę mój przypadek bo mam pytanie. Staramy się od trzech cykli, wszystkie badania mam w normie, cykle regularne, owulacje były potwierdzone przez gina. Dziś byłam na badaniu, jestem 7 do po owulacji i miałam plamienie takie brunatnego koloru (jednorazowe w gabinecie przed badaniem, poza tym do teraz nie miałam już plam na wkładce). Lekarka zleciła mi zbadanie progesteronu i wyszło 17,98 ng - myślicie że wszystko jest ok? Niby w normie w fazie lutealnej. Wydaje mi się zatem, że wszystko ok - co myślicie?

Do góry