reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Która nowsza , która polecasz z białym czy zielonym tłem? Bo ta jedna dużo złych komentarzy ma 😁

Edit: może lepiej nie instaluje , bo będę non stop tutaj 😅
Też tak głupio napisałam przez internet [emoji1787][emoji12][emoji2356]
Czyli normalnie przez przeglądarkę internetową [emoji16][emoji5]
No to jak nie będziesz miała pod daną wypowiedzią "odpowiedz" to rób tak jak napisałam wczesniej[emoji5][emoji6] @nick [emoji16][emoji16][emoji16]i każdy będzie wiedział, że to o niego chodzi [emoji5][emoji6][emoji16]
Na początku będzie ciężko żeby zapamiętać nick ale opanujesz raz dwa[emoji16]
Ja polecam aplikacje na telefon jakoś Mi łatwiej się z niej pisze [emoji6][emoji6][emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, dziewczyny, wczoraj po wizycie mam chociaż ciut nadziei że będzie ok. Zbadała mnie i mam jedno dominujące jajeczko 13 mm i bardzo cieniutki endometrium co jej wygląda jak zaraz po okresie. Nie wiem czemu tak skoro nie miałam okresu. Mam działać.!

Gratulacje dwóch kreseczek ❤

Ja dzisiaj byłam zbadać glukozę i progesteron. 22 dzień cyklu (cykle około 28 dni, pozytywny test owulacyjny był 14 dnia cyklu). Aż sama jestem ciekawa bo nigdy tego hormonu nie badałam :D.

G
No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch 💕 jednak wczoraj mnie oczy nie myliły ☺️ Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna ☺️ Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży. 👍😀

Ajjj. Trzymam kciuki, mężowi też jeszcze nie powiesz? 😆
Ja właśnie też jak zajdę czy coś to nikomu nie powiem - powiem mężowi i poczekamy chwile zanim ogłosimy wiadomość. Wszyscy by chcieli od razu wiedzieć 😂
Może to ze jestes spokojniejsza znaczy ze teraz będzie dobrze! Trzymam kciuki Kochana. 😍 I czekamy na 23.03 ♡
Mąż wie ☺️no on musi wiedzieć 😁 .. ale sam kazał mi ze spokojem i narazie cisza 🙃

U mnie dzisiaj 8 dzień! :D Nie mogę się doczekać aż z mężem zaczniemy już baraszkować 😂 Bo dzisiaj to ja do życia nie jestem :D Niby od poniedziałku mam dni płodne a owu ma wystąpić 14. Ciekawe co z tego będzie, ale mam nadzieje ze 3 cykl będzie tym szczęśliwym 🥰
u mnie to samo! nie mogę się doczekać poniedziałku, tylko na tym się skupiam :p

reklama
Hej dziewczyny, nie wiem czy dobrze trafiłam, ale szybko opiszę mój przypadek bo mam pytanie. Staramy się od trzech cykli, wszystkie badania mam w normie, cykle regularne, owulacje były potwierdzone przez gina. Dziś byłam na badaniu, jestem 7 do po owulacji i miałam plamienie takie brunatnego koloru (jednorazowe w gabinecie przed badaniem, poza tym do teraz nie miałam już plam na wkładce). Lekarka zleciła mi zbadanie progesteronu i wyszło 17,98 ng - myślicie że wszystko jest ok? Niby w normie w fazie lutealnej. Wydaje mi się zatem, że wszystko ok - co myślicie?

Do góry