reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Taak ciepełko plaża i palmy ❤️ ❤️ ❤️ Dziękuję bardzo😍😍 Może po takim resecie coś tam się uda w końcu!

i ja razem z Wami! aktualnie ledwo żyję tak brzuch boli 😭 Ale trzymam się myśli, że nowy cs to i nadzieja bo nowa szansa na "bombelka"🥰😂
😍😍 No mnie aż łapią skurcse i takie nerwobóle... Jak ja nie cierpie mieć @ 🤣

😍😍 No mnie aż łapią skurcse i takie nerwobóle... Jak ja nie cierpie mieć @ 🤣
jeju no ja to mam masakryczne bóle brzucha.. ledwo żyję zawsze. w ogóle wzięłam sobie 2 dni wolnego bo wiedziałam że będzie masakra oczywiście we wtorek i środę i jak na złość spóźniła mi się @ po raz pierwszy w życiu i @ przyszła dziś :D całe szczęście pracuję zdalnie to pół biedy.

Któraś z Was pije ziola ojca Grzegorza Sroki? Właśnie je zamówiłam i zastanawiam się kiedy się je pije. Czy od 1dc do owulacji , czy cały czas.

Któraś z Was pije ziola ojca Grzegorza Sroki? Właśnie je zamówiłam i zastanawiam się kiedy się je pije. Czy od 1dc do owulacji , czy cały czas.
Hej, ja piłam jeden cykl, ale kuracje zaczęłam dopiero po miesiączce, bo akurat tak mi przyszły zioła. Codziennie przez 3 tygodnie razem z mężem na wieczór przed snem 😀 i wtedy nam się udało, więc od razu jak zobaczyłam ⏸️ to odstawiłam. Dlatego podejrzewam, że ziółka dużo się do tego przyczyniły ❤️ Można pić na dwa sposoby: całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy lub pić tylko do owulacji (jeśli jest pewność, że owulacja była) następnie odstawić lub pić zioła na II fazę (w przypadku problemów z progesteronem).
Gdyby któraś była zainteresowana mam do oddania za symboliczną kwotę sporą torebkę tych ziółek, bo mnie się już nie przydadzą, a szkoda wyrzucić 😀

Dokladnie! Podpisuje się tutaj rękoma i nogami. Przyda się @Luni Wam odpoczynek! Lećcie i cieszcie się sobą. Nawet dobrze się złożyło ze macie ta owulacje 😍

A pytanie, loty odbywaja się normalnie bez szczepionek? Bo slyszalam ze niektore linie chca wprowadzić, ze bez szczepionki nigdzie nie poleci się i nie jestem juz na biezaco czy wprowadzily to czy nie 😅
Hmmm.... ja pierwszy raz słyszę, ze linie mają wprowadzić taki warunek :) dosyć dużo latam i jedyny wymóg to negatywny test na covid ;)

Hej dziewczyny. Chciałabym Was zapytać co sądzicie o takich wynikach: FSH 8.29 (U/I) LH 7.72 (mlU/ml) - 2 dzień cyklu oraz 17-oh- progesteron 3.1 ng/ml (7 dni po owulacji). Oczywiście, w przyszłym tygodniu pewnie do nich się odwoła mój lekarz, ale jestem ciekawa Waszego doświadczenia. Z góry dziekuje za odpowiedz.

Hmmm.... ja pierwszy raz słyszę, ze linie mają wprowadzić taki warunek :) dosyć dużo latam i jedyny wymóg to negatywny test na covid ;)
no ja też sporo w sumie choć teraz już mam prawie rok przerwy. No właśnie do niektórych krajów nawet nie trzeba testu mieć :) więc właśnie tak celuję, bo nie chcę dodatkowych kosztów robić.
Co do warunku to były gdzieś jakiś czas temu artykuły o tym, że niby mają coś takiego niektóre linie wprowadzić, ale nie wiem czy przypadkiem nie były to plotki podsycające afery dotyczące szczepionek.

reklama
Hej dziewczyny. Chciałabym Was zapytać co sądzicie o takich wynikach: FSH 8.29 (U/I) LH 7.72 (mlU/ml) - 2 dzień cyklu oraz 17-oh- progesteron 3.1 ng/ml (7 dni po owulacji). Oczywiście, w przyszłym tygodniu pewnie do nich się odwoła mój lekarz, ale jestem ciekawa Waszego doświadczenia. Z góry dziekuje za odpowiedz.

Niski progesteron jak na szczyt poowulacyjny.

Do góry