E
Em82
Gość
Mi zwykle zaczyna spadać 2 dni przed[emoji6]Dziewczyny,które obserwują swoją temperaturę. Ile dni przed @ spada wam temperatura?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zwykle zaczyna spadać 2 dni przed[emoji6]Dziewczyny,które obserwują swoją temperaturę. Ile dni przed @ spada wam temperatura?
Dziękuję za rozgłos! ja dopiero od niedawna mierze i jeszcze nie ogarniam swoich temperatur do końca. Dzisiaj miałam skok do 37.4 °C,ale czytam na necie,że nawet w dniu @ może spaść dopieroNiestety ja nie mierzę temperatury, więc nie mogę Ci pomóc halo dziewczyny, która odpowie koleżance?
Może spaść nawet w trakcie @ dopiero. Trzeba mierzyć dłuższy czas żebyś miała już większe rozeznanie w swoich cyklach i żebyś mogła określić co jest dla Ciebie typowe. Spokojnie, z każdym cyklem będziesz rozumiała więcej [emoji6]Dziękuję za rozgłos! ja dopiero od niedawna mierze i jeszcze nie ogarniam swoich temperatur do końca. Dzisiaj miałam skok do 37.4 °C,ale czytam na necie,że nawet w dniu @ może spaść dopiero
To na pewno lubię odkrywać nowości w swoim organizmie mam z tego frajdę. Dzięki za odpowiedźMoże spaść nawet w trakcie @ dopiero. Trzeba mierzyć dłuższy czas żebyś miała już większe rozeznanie w swoich cyklach i żebyś mogła określić co jest dla Ciebie typowe. Spokojnie, z każdym cyklem będziesz rozumiała więcej [emoji6]
Ja w tym cyklu mierzyłam i tak dwa dni przed okresem temperatura 37 dzień przed okresem już 36.4Dziewczyny,które obserwują swoją temperaturę. Ile dni przed @ spada wam temperatura?
Dziewczyny mam temat do rozmowy : Małe dzieci w rodzinie? Drażnią Was i wywołują negatywne emocje (smutek, zazdrość) czy poprawiają Wam humor i dają nadzieję?
U mnie jest 4 małych szkrabów w wieku od 2 do 5 lat, są to wszystkie dzieci moich sióstr, a u męża jest jeden 2 letni szkrab jego siostry Wszystkie kocham miłością wielką i bardzo się cieszę jak je widzę, ale zdarza się przypływ niepohamowanego smutku czasami nie wiadomo skąd
Mnie też, ale w sumie same sutki bolą a piersi są ładne, pełniejsze pewnie okres albo ciążaU mnie temperatura spada na dzień-dwa przed i wtedy też pojawiaja się pierwsze nitki śluzu podbarwionego krwią.
Ale mnie dziś piersi bola czyli albo na okres albo na ciążę