reklama
Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, a my z mezem jestesmy po pierwszej wizycie w klinice leczenia nieplodnosci. Wiekszosc badan zrobilismy wczesniej sami, dostalismy jeszcze kilka do zrobienia w kolejnym cyklu i zobaczymy. Dzisiaj u mnie 25dc, ale ten cykl raczej spisuje na straty bo podczas badania wyszlo, ze tym razem nie pekl pecherzyk.
Wszystko można, ale nie lepiej poczekać do rana i zrobić rano? 4 dni przed @ to i tak wątpliwe czy coś wyjdzie, jeżeli coś jestMam pytanie dziewczyny czy mogę zrobić test ciążowy wieczorem będąc 4 dni przed okresem?
Mam pytanie dziewczyny czy mogę zrobić test ciążowy wieczorem będąc 4 dni przed okresem?
Witam. Z tego co się orientuję, czasem dziewczynom wychodzą ledwo widoczne kreseczki, natomiast myślę, że zależy to w dużej mierze od tego, kiedy miałaś owulacje i i jak długi jest Twój cykl. W np 11 dpo jest mała szansa, ja bym się wstrzymała nawet gdzieś do 13 dpo gdyż zagnieżdżenie może się pojawić nawet w 12dpo. Ale to wszystko zależy od tego, ile dni po owulacji jesteś
nowafalaa
Hej, test chyba pozytywny trochę w szoku jestem i niedowierzam, kreska jest bardzo słabiutka ale pojawiła się po chwili, oby tylko to nie wróżyło nic dobrego.. Nie pozwala mi to się w pełni cieszyć wiecie chciałabym taka gruba i wyraźna zobaczyć
Idź zrób betę trzymam za Was kciukiHej, test chyba pozytywny trochę w szoku jestem i niedowierzam, kreska jest bardzo słabiutka ale pojawiła się po chwili, oby tylko to nie wróżyło nic dobrego.. Nie pozwala mi to się w pełni cieszyć wiecie chciałabym taka gruba i wyraźna zobaczyć
Z mezem staralismy sie o dzieciatko pol roku potem zrobilismy sobie badania Ja mialam w normie za wyjatkiem prolaktyny Maz z krwi w normie ale nasienie bardzo slabej jakosci Byl zalamany bo bardzo malo bylo prawidlowo zbudowanych plemnikow Zaczelam brac castagnus i wiesiolka i mimo wszystko udalo sie juz po miesiacu od tego nieszczesnego wyniku nasienia Mamy coreczke wiec gdyby ktorys z panow mial bardzo zle wyniki nasienia to nie zalamujcie sie bo zdarzaja sie cuda
Gryfin
Możesz robić kiedy chcesz, ale jest duże prawdopodobieństwo, że wyjdzie nagatywny więc nic Ci to nie da, a jedynie się zdołujesz, testy ciążowe robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki i to z pierwszego porannego moczuMam pytanie dziewczyny czy mogę zrobić test ciążowy wieczorem będąc 4 dni przed okresem?
reklama
Kasialucky
IdIemy narazie do ginekologaIdziecie razem na wizytę? Do androloga?
Bo idziemy ze wszystkimi moimi badaniami.
Ja mam trochę za wysokie TSH
Wiec ZobacYmy co nam powie.
Wyniki męża są Ok, spora ilość plemników, morfologia 2%, ale przez telefon lekarZ mowil
Ze nie ma powodów do niepokoju
W tym momencie zaczęliśmy dietę z „Akademi płodności „
Słyszałyście coś o tym ? słucham ich podcastów, czytałam opinie i na podstawie samej diety kilku osobom z 0% morfologia skoczyła do 4%
Podziel się: