Głowa do góry nie tym razem to innym ale może warto skonsultować z lekarzem spóźniająca się miesiączka żeby poznać przyczynęJa zaryzykowałam bo i tak test leżał ale negatywny, dzisiaj 39 dc więc już raczej nic z tego
reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
Ja mam dokładnie taTo jest to? Czy jak znalezc tą czerwona?
Kasialucky
Ja tak zrobiłam - mąż mnie podpuścił i nie zaluje bo przynajmniej badania porobiliśmy i wiemy co robić- jeszcze za tydzień mam wizytę aby omawiać wyniki nasieniaZawsze możesz trochę nagiąć że rok już minął. Gdybym była taka " mądra " wcześniej to też bym tak zrobiła A nie czekała rok .alr cóż ,czasu nie cofne. A może tak miało być
Gryfin
Idziecie razem na wizytę? Do androloga?Ja tak zrobiłam - mąż mnie podpuścił i nie zaluje bo przynajmniej badania porobiliśmy i wiemy co robić- jeszcze za tydzień mam wizytę aby omawiać wyniki nasienia
coca
Mam pytanie do dziewczyn które to robiły już monitoringi owulacji. Kiedy go zaczynać co ile dni wykonywać USG ? Ile mm ma mieć pęcherzyk żeby wiadomo było że można się starać bo pęknie ? Wiem że to on podstawowe pytania ale nigdy tego nie przeprowadziłam a w tym miesiącu chyba będę chciała sprawdzić.
Ginekolog Ci wszystko powie [emoji6] ja byłam na pierwszej wizycie po miesiączce, następnie tydzień później jeszcze przed owulacja i po owulacji, ale często dziewczyny chodzą nawet co 2 dni, w zależności od lekarza i potrzeby.
Celia89
Ahoj )
U mnie 7 dc. Jutro zaczynam robić testy owulacyjne i boboseksy.
U mnie 7 dc. Jutro zaczynam robić testy owulacyjne i boboseksy.
Lily2389
Miał być w sobotę, aplikacja pokazuje opóźnienie 5 dni, w poniedziałek idę do ginekologa o ile nie dostanę wcześniejBardzo mi przykro A ile dni spóźnienia? Idziesz do lekarza to skontrolować?
Aga87lan
Cześć kochane jestem u Was nowa i po 10ciu latach od pierwszej ciąży naszło Nas z mężem na drugą dzidzie ... 4go stycznia wyciągnęliśmy spirale ... Czuje strach przed nowym ... do tej pory już poukładane życie przewróci się do góry nogami .. a z drugiej strony cieszę się na tą zmianę
reklama
Ja przyjmuje luteinę nie mam bolących piersi, natomiast w każdym miesiącu przez pierwszy dzień lub 2 gigantyczny ból głowy, ale potem mijaWitam Was
dziś u mnie 25 d.c., wczoraj wieczoram miałam taki parszywy humor, że samej ze soba było mi cięzko... przy duphastonie tak bolą mnie piersi, że masakra, ktoś też tak ma?
Podziel się: