reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej Dziewczyny, a my z mezem jestesmy po pierwszej wizycie w klinice leczenia nieplodnosci. Wiekszosc badan zrobilismy wczesniej sami, dostalismy jeszcze kilka do zrobienia w kolejnym cyklu i zobaczymy. Dzisiaj u mnie 25dc, ale ten cykl raczej spisuje na straty bo podczas badania wyszlo, ze tym razem nie pekl pecherzyk.
A badanie nasienia? Jak wyszło? 😉

reklama
IdIemy narazie do ginekologa
Bo idziemy ze wszystkimi moimi badaniami.
Ja mam trochę za wysokie TSH
Wiec ZobacYmy co nam powie.
Wyniki męża są Ok, spora ilość plemników, morfologia 2%, ale przez telefon lekarZ mowil
Ze nie ma powodów do niepokoju
W tym momencie zaczęliśmy dietę z „Akademi płodności „
Słyszałyście coś o tym ? 😄słucham ich podcastów, czytałam opinie i na podstawie samej diety kilku osobom z 0% morfologia skoczyła do 4%

Na poprawę morfo drogi ale dobry suplement profertil.
Co do Akademii Płodności znam- mnie nie zachywcają ;)

IdIemy narazie do ginekologa
Bo idziemy ze wszystkimi moimi badaniami.
Ja mam trochę za wysokie TSH
Wiec ZobacYmy co nam powie.
Wyniki męża są Ok, spora ilość plemników, morfologia 2%, ale przez telefon lekarZ mowil
Ze nie ma powodów do niepokoju
W tym momencie zaczęliśmy dietę z „Akademi płodności „
Słyszałyście coś o tym ? 😄słucham ich podcastów, czytałam opinie i na podstawie samej diety kilku osobom z 0% morfologia skoczyła do 4%
Tak słyszałam, zapisałam się do ich newslettera i dostałam w prezencie płodną dietę dla Niej i dla Niego na 7 dni, czasem czytuję ich blog i słucham podcastów 😉

A dlaczego ten profertil jest taki drogi? Wiesz może czym się różni od takiego np. Fertilman? 🤔

Szcezrze mówiąc nie analizowałam składu, mój maż ma dobre nasienie daje mu zwykły fertilman,ale na wielu wątkach dziewczyny pisały, że na profertilu poprawa morfo z 0 do nawet 3-4% więc jest na pewno skuteczny ;)
Ma chyba największe stężenia tych potrzebnych składników, skład poniżej ;)

Skład:

L – Karnitynę 440mg, L – Argininę 250mg, cynk 40mg, witaminę E 120mg, glutation 80mg, selen 60µg, koenzym Q10 15mg, kwas foliowy 800µg.

reklama
Do góry