Charbel
Fanka BB :)
MaceAz mnie zaciekawilo to Co to za maty? Bo ja w ogole nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MaceAz mnie zaciekawilo to Co to za maty? Bo ja w ogole nie wiem
Zawsze możesz trochę nagiąć że rok już minął. Gdybym była taka " mądra " wcześniej to też bym tak zrobiła A nie czekała rok .alr cóż ,czasu nie cofne. A może tak miało byćRozumiem. Wy staraliście się już dłużej niż rok jak poszliście się diagnozować? Wszędzie gdzie szukam mówią, że taka dodatkowa diagnostyka już raczej po roku starań wchodzi, my dopiero pół roku ale I tak się spinam, że coś jest nie halo
nam też się to zdarzałoApropo dzieci to mój mąż ma słaby węch (od zawsze nie od korony) i on nigdy nie czuje kiedy dziecko zrobi kupkę więc ma nawyk że odchyla pampersa i patrzy czy jest tam coś i zawsze ale to zawsze jak jest kupka to wsadzi w nią palec przy tym sprawdzaniu Niezły mam z niego ubaw jak czyści potem ręce i odkaża
Potwierdzam z maca. Na męża super działałoHej dziewczyny u mnie 5 dzień cyklu, mąż dzisiaj był na badaniu nasienia, zobaczymy czy wszystko w porządku i tak jak być powinno. zaciekawiłyście mnie tą macą może my też spróbujemy, żeby w tym owocnym czasie zwiększyć częstotliwość warto spróbować
Ja zaryzykowałam bo i tak test leżał ale negatywny, dzisiaj 39 dc więc już raczej nic z tegoDzień dobry dziewczyny co tu taka cisza od rana? Kto dziś testuje? Miłego dnia dla Was
Bardzo mi przykro A ile dni spóźnienia? Idziesz do lekarza to skontrolować?Ja zaryzykowałam bo i tak test leżał ale negatywny, dzisiaj 39 dc więc już raczej nic z tego