reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

To oby ten cykl był nasz 💪🏻😁 a jak nie ten to następny 😅 w końcu wszystkie się doczekamy 😁 ja to jestem zdania ze starania staraniami ale trzeba korzystać z tej „wolności” póki można 😁 wiec cieszmy się z II kreseczek ale nie ma co się załamywać jak nie wyjdzie tylko właśnie korzystać 🙈
Dokładnie, ja tylko chyba jednak muszę kupić macę dla swojego K 😜 a właśnie dziewczyny polecicie jakaś mace? Czytałam ze są różne kolory żółta, czerwona?

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, ja tylko chyba jednak muszę kupić macę dla swojego K 😜 a właśnie dziewczyny polecicie jakaś mace? Czytałam ze są różne kolory żółta, czerwona?
O kurcze to nawet nie wiedziałam o tym 🙈A wolisz proszek czy tabletki? My mamy taką, dodajemy do koktajli, jest smaczna, ładnie pachnie i pochodzi z ekologicznych upraw 😁
Screenshot_20210120_174934.jpg

Hej, mam głupie pytanie, ale Wy znacie odpowiedz na prawie każde 😜 powiedzcie mi czy Wy jesteście w stanie mi ocenić kiedy powinnam dostać okres? Na usg byłam w 17dc na którym miałam zapadnięty pęcherzyk 17mm i endometrium aż 19mm ale lekarz nic nie powiedział ze za duże czy coś chociaż mi się tak wydaje. W 21 dc byłam zbadać progesteron i wyniósł 17 czyli owulacja przebyta. Czy według tych informacji jest któraś w stanie mi wyznaczyć termin miesiączki kiedy powinna być? 😅
To zależy ile trwa u Ciebie faza lutealna 😜 badalas wcześniejsze cykle? Mniej więcej jest stała.

O kurcze to nawet nie wiedziałam o tym 🙈A wolisz proszek czy tabletki? My mamy taką, dodajemy do koktajli, jest smaczna, ładnie pachnie i pochodzi z ekologicznych upraw 😁Zobacz załącznik 1229095
Nie mieszkam w Polsce wiec chodziło mi bardziej o jakiś rodzaj. Ale jak mówisz ze macie taka to może nie ma większej różnicy w działaniu 🤷‍♀️ Ile tego dodajesz? Raczej proszek no chce mojemu K dodawać tylko tak 🤫

Nie mieszkam w Polsce wiec chodziło mi bardziej o jakiś rodzaj. Ale jak mówisz ze macie taka to może nie ma większej różnicy w działaniu 🤷‍♀️ Ile tego dodajesz? Raczej proszek no chce mojemu K dodawać tylko tak 🤫
Różnie, na opakowaniu jest napisane ok. 5g czyli mała łyżeczka, czasem wsypie 1 łyżeczkę czasem 1,5 a czasem 2 😉

Tak 😁 na początku to się uśmialiśmy bo dosłownie po 2-3 dniach mąż się w nocy budził gotowy na przytulanki i mógł z dwa razy pod rząd 🙈 aż myślałam że, źle przeczytałam i wsypałam za dużą dawkę 😅 a teraz już organizm się trochę przyzwyczaił i jest ok 😉
No to dziś zamawiam 😅

Dziewczynki pomóżcie, nie wiem co się dzieje 😔...dziś 11 dc, śluz badany rano był kremowy i biały, a teraz poszłam do łazienki i zobaczyłam w nim krew...

reklama
Tak 😁 na początku to się uśmialiśmy bo dosłownie po 2-3 dniach mąż się w nocy budził gotowy na przytulanki i mógł z dwa razy pod rząd 🙈 aż myślałam że, źle przeczytałam i wsypałam za dużą dawkę 😅 a teraz już organizm się trochę przyzwyczaił i jest ok 😉
A jak to smakuje? Jest jakieś ostre, słodkie?

Do góry