reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny chciałam zamówić kiecka w sklepie internetowym Sandbella, i już miałam robić przelew , Ale coś mnie tknęło... Nie ma tam informacji o kontakcie, żadnego adresu, o produktach tzn nie ma opisu np składu materiału itp.nie można zamówić też za pobraniem. Czy któraś z Was kupowała coś w tym sklepie, bo nie ukrywam że zależy mi na tej sukience. Nie mogę też opini w necie odnaleźć na temat tego sklepu.

reklama
ja jestem również pod wrażeniem MACY od 4m-cy zmagam się z bardzo obfitymi @, kupujac mace widzialam ile tam jest witamin i minerałów, żelaza mnóstwo, s czytałam że niski poziom żelaza może z obfitych @ zrobic tragedię, to jest mój 3dc @ nie jest tak obfite nie musiałam brać leków przeciw krwotocznych a suplementowanie witam D uważam że wpływa na moje lepsze samopoczucie
Ja przez obfite miesiączki kilka lat temu trafiłam do szpitala z hemoglobina 3,5 od razu przetaczali mi krew, i wypuścili z poziomem 8,5 ;) ale winna była endometrioza i guzy w macicy

Dziewczyny chciałam zamówić kiecka w sklepie internetowym Sandbella, i już miałam robić przelew , Ale coś mnie tknęło... Nie ma tam informacji o kontakcie, żadnego adresu, o produktach tzn nie ma opisu np składu materiału itp.nie można zamówić też za pobraniem. Czy któraś z Was kupowała coś w tym sklepie, bo nie ukrywam że zależy mi na tej sukience. Nie mogę też opini w necie odnaleźć na temat tego sklepu.
Screenshot_20210120_120503.jpg

Poczytaj sobie ich opinie na tej stronie, masakra 🤯 ja bym tam nic nie zamawiała 🧐

Nie kupuj- ja zamowilam
1,5 miesiąca temu i do tej pory cisza.
odUstwo jakieś

Witam się w 24 dc . Kończę dzis 31 lat i mam nadzieje ,że za kilka dni zobacze II kreski 🤩 staramy się o pierwsze dziecko . Ostatnie 4 cykle były 31 dniowe , wiec spodziewam @ za 8 dni . W październiku mialam ciaze biochemiczna , zaraz po niej zrobilam badania hormonalne , ale wszystko było super , tak więc pozostaje czekać i wierzyć, że przyjdzie czas i na mnie :) aktualnie 5cs , myślę że poczekam do roku i jak się nie uda wtedy zacznę szerszą diagnostykę 😀
Milego dnia Wam życzę! 🥰
Zycze ci zdrowia i uprawnionej ciąży

U mnie dziś spadek temp, mierzyłam o 5 rano a zawsze o 7 ale myślę że nie było by aż takiego spadku spowodowanego tym że mierzylam wcześniej . Brzuch boli okresowo więc myślę że jutro przyjdzie @ i zaczne 4cykl starań. Z synkiem w 6 cyklu się udało więc może do marca się wyrobie z tymi staraniami :-D Test zrobiłam mimo spadku temp i biel bieli więc już nie liczę na nic. Dziś 30dc.

reklama
Do góry