reklama
blanny
Fanka BB :)
Ale nawet te, które dopiero planują się zacząć starać w 2021, bo teraz np. robią badania, to i tak już teraz są staraczkami. Starania się to nie tylko seks. Ale też badania chociażby, przyjmowanie suplementów i samo planowanie już jest staraniami. Spokojnie te osoby też moglyby w wątku 2020 pisać. I może nie byłoby takiej spiny, że ktoś w ciąży to ma się nie odzywać, a ktoś to się stara jeszcze w 2020 a nie dopiero w styczniu to też nie ten wątek i tak dalej... Ja nie lubię spin... Jeszcze jeśli jest jakaś mała spina pomiędzy stałymi użytkownikami danego tematu, cóż, zdarza się... Ale jak wpada ktoś, kogo sytuacja nie dotyczy, kto w wątku w ogóle się nie udziela, a nagle wpada tylko po to, żeby sypnąć komentarzem, który wywoła zadymę i zanim kurz opadnie albo jak opadnie to znowu znika aż do kolejnej zadymy... To coś chyba jest nie tak.
Kobietki, w styczniu ostro się bierzemy do roboty i w lutym, żeby w grudniu mieć malucha pod choinką.
Kobietki, w styczniu ostro się bierzemy do roboty i w lutym, żeby w grudniu mieć malucha pod choinką.
bienius992
No niby wiem ale w tym tygodniu pracowałam na porannej zmianie i nie miałam jak [emoji19]Hormony tj. Prolaktyne i estrogen najlepiej robić w 2-5dc do tego jeszczs lh, fsh.
Tsh w dowolnym dniu cyklu.
E
Em82
Gość
Ja mam w styczniu urodziny. Może dostanę ten wymarzony prezent [emoji173]Ale nawet te, które dopiero planują się zacząć starać w 2021, bo teraz np. robią badania, to i tak już teraz są staraczkami. Starania się to nie tylko seks. Ale też badania chociażby, przyjmowanie suplementów i samo planowanie już jest staraniami. Spokojnie te osoby też moglyby w wątku 2020 pisać. I może nie byłoby takiej spiny, że ktoś w ciąży to ma się nie odzywać, a ktoś to się stara jeszcze w 2020 a nie dopiero w styczniu to też nie ten wątek i tak dalej... [emoji2372] Ja nie lubię spin... Jeszcze jeśli jest jakaś mała spina pomiędzy stałymi użytkownikami danego tematu, cóż, zdarza się... Ale jak wpada ktoś, kogo sytuacja nie dotyczy, kto w wątku w ogóle się nie udziela, a nagle wpada tylko po to, żeby sypnąć komentarzem, który wywoła zadymę i zanim kurz opadnie albo jak opadnie to znowu znika aż do kolejnej zadymy... To coś chyba jest nie tak. [emoji848]
Kobietki, w styczniu ostro się bierzemy do roboty i w lutym, żeby w grudniu mieć malucha pod choinką. [emoji854]
bienius992
Może to pytanie zabrzmi banalnie ale ryzykuje...jakie macie naturalne sposoby na poprawę owulacji? Ja piję siemię lniane [emoji6]
Mama_malarka
Hope a my to może razem na grupach z 2012 lub 2014 byłyśmy? Ja się chyba wtedy gorgusia nazywałam
Lilka93
Początkująca w BB
Faktycznie pomaga? Zainteresowałas mnie tym [emoji848]Może to pytanie zabrzmi banalnie ale ryzykuje...jakie macie naturalne sposoby na poprawę owulacji? Ja piję siemię lniane [emoji6]
Anio0lek
To tak jak ja na Ciebie moja szyjka mnie w ciula robi, rano była miękka jakaś i wysoko miałam wrażenie, albo źle sprawdziłam bo ciasno tam że ledwo palce wkładam. Teraz jest znowu nisko i twarda i zamknięta. No nic, zobaczymy co z temperaturami w następnych dniach.Nawet nie próbuj! Całym sercem na Ciebie liczę![emoji173]
Anio0lek
Tego Ci życzę kochanaJa mam w styczniu urodziny. Może dostanę ten wymarzony prezent [emoji173]
reklama
E
Em82
Gość
Dziekuje[emoji8] A za Ciebie z całych sił zaciskam kciuki [emoji1695][emoji1695]chce w tym miesiącu zobaczyć u Ciebie dwie piękne tłuste krechy[emoji7]Tego Ci życzę kochana [emoji7]
Podziel się: