mnie bolą jajniki od samej owulacji, bardziej prawy z którego była owulacja. Piersi tez od owu praktycznie ale ja się czuje już na @. Ma przyjść w poniedziałek i mimo, że bardzo bym chciała mieć nadzieje, to jednak rozum podpowiada coś innegoOd razu po owulacji bolało mnie podbrzusze, ból utrzymuje się do dziś. 3dpo miałam mega wzdęcia nie wiadomo dlaczego i dość silny ból jajników, tu zaczął się ból piersi
4dpo ból pleców ale tylko w jednym miejscu i ból podbrzusza, piersi nadal bolą, zauważyłam też, że latam siku mega często a dużo nie pije...w nocy 3 razy latałam gdzie mi się to nie zdarza [emoji2356]
Dzisiaj 5dpo ból podbrzusza, ból piersi a dodatkowo ból w obu pachwinach udowych ale taki, że czasem mam problem z chodzeniem, cały czas czuję też jajniki...
Nie chce się doszukiwać objawów ale kurde nigdy nie miałam żeby tak wszystko na raz. Zostanawiam się czy to nie implantacja... Zgadzało by się z tym co mowila moja gin, że może do niej dojść w 4-5dobie po zapłodnieniu [emoji848][emoji848][emoji848] choć wszędzie podają, że od 6dpo dochodzi do zagnieżdżenia...
reklama
coca
Fanka BB :)
Ja kojarzę jakąś gorgusie [emoji4] więc raczej to ty, ja byłam na wątku bodaj sierpniowek 2012... Ale udzielałam się gdzies do roku po porodzie potem zlikwidowałam konto. Teraz dzieci odrosły i lepiej gospodaruje czasem
Tak bardzo nie chciałam znaleźć się w tym wątku, niby @ ma przyjść 16.12, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że przyjdzie. Żałuję że nie mierzę temperatury, już pomijając starania ale w ogóle żeby tak całkiem poznać swój cykl. Na staraczkach 2020 dziewczyny mają taką wiedzę na ten temat że aż mi wstyd, myślałam że dużo wiem ale jednak ciągle za mało. Ale zamówiłam już termometr i zaczynam pomiary.
Tylko zastanawiam się jeszcze nad aplikacją, do tej pory korzystam z Flo, bezpłatnej wersji ale może warto jednak wykupić abonament? Albo jakąś inną apke zainstalować?
Najładniejsze wykresy (w mojej subiektywnej opinii) robi FF. Premom przydaje się przy testach owu i w darmowej wersji jako chyba jedyna oferuje overlay wykresów z różnych cykli (ja tam lubię tabelki i wykresy wiec mnie to jara [emoji23]). OF jest całkiem fajny i u mnie dość sensownie przewiduje „przyszłośc” [emoji23] a flo uzywam tylko dlatego, ze mam tam bazę swoich miesiączek od wielu lat i żal mi się z tym rozstać [emoji6] ciężko wybrać jedna, która spełni wszystkie oczekiwania [emoji2957]
HeraUnique
Ja kojarzę jakąś gorgusie [emoji4] więc raczej to ty, ja byłam na wątku bodaj sierpniowek 2012... Ale udzielałam się gdzies do roku po porodzie potem zlikwidowałam konto. Teraz dzieci odrosły i lepiej gospodaruje czasem
Tak bardzo nie chciałam znaleźć się w tym wątku, niby @ ma przyjść 16.12, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że przyjdzie. Żałuję że nie mierzę temperatury, już pomijając starania ale w ogóle żeby tak całkiem poznać swój cykl. Na staraczkach 2020 dziewczyny mają taką wiedzę na ten temat że aż mi wstyd, myślałam że dużo wiem ale jednak ciągle za mało. Ale zamówiłam już termometr i zaczynam pomiary.
Tylko zastanawiam się jeszcze nad aplikacją, do tej pory korzystam z Flo, bezpłatnej wersji ale może warto jednak wykupić abonament? Albo jakąś inną apke zainstalować?
Ja używam flo, I od. Poprzedniego cyklu zaczęłam of, jest więcej danych, I wykresy nie są takie skoczneNajładniejsze wykresy (w mojej subiektywnej opinii) robi FF. Premom przydaje się przy testach owu i w darmowej wersji jako chyba jedyna oferuje overlay wykresów z różnych cykli (ja tam lubię tabelki i wykresy wiec mnie to jara [emoji23]). OF jest całkiem fajny i u mnie dość sensownie przewiduje „przyszłośc” [emoji23] a flo uzywam tylko dlatego, ze mam tam bazę swoich miesiączek od wielu lat i żal mi się z tym rozstać [emoji6] ciężko wybrać jedna, która spełni wszystkie oczekiwania [emoji2957]
coca
Ja używam flo, I od. Poprzedniego cyklu zaczęłam of, jest więcej danych, I wykresy nie są takie skoczne [emoji28]
Tam są za płaskie [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt, danych dużo, informacji dużo, analiz dużo. Lubię ja (tylko te wykresy [emoji849])
HeraUnique
Wykresy są piękne i płaskie za to flo to jakbym po górach miała łazićTam są za płaskie [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt, danych dużo, informacji dużo, analiz dużo. Lubię ja (tylko te wykresy [emoji849])
E
Em82
Gość
A ja się zastanawiam jak z mężem będziemy w tym cyklu działać. Na święta wyjeżdżamy do moich rodziców a owu wypada w Boże Narodzenie. Ciężko nam będzie kochać się tak swobodnie jak we własnym domu[emoji19]
coca
Wykresy są piękne i płaskie [emoji16] za to flo to jakbym po górach miała łazić [emoji28]
Ja mam może za małe skoki żeby to ładnie tam wyglądało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Zobacz załącznik IMG_4568.jpg
bellatriks
Oo dziękuję wam bardzo za tak szybką odpowiedź. A FF to nazwa aplikacji czy jakiś skrót?Ja używam flo, I od. Poprzedniego cyklu zaczęłam of, jest więcej danych, I wykresy nie są takie skoczne [emoji28]
reklama
coca
A ja się zastanawiam jak z mężem będziemy w tym cyklu działać. Na święta wyjeżdżamy do moich rodziców a owu wypada w Boże Narodzenie. Ciężko nam będzie kochać się tak swobodnie jak we własnym domu[emoji19]
Na pasterkę za kościół [emoji16][emoji16][emoji16]
Podziel się: