7 miesięcy , w tym miesiacu mielismy zaczac powoli robic badania , ja i moj przyszly mąz.A jak długo się starałas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 miesięcy , w tym miesiacu mielismy zaczac powoli robic badania , ja i moj przyszly mąz.A jak długo się starałas?
Super powodzenia.Pierwszy (2-3) dni przed planowanym (okresem) Ps. Moje okresy czesto dostawalam w nocy lub nad ranem , okres powinam miec jakos albo w nocy z niedzili na pon, lub w pon . A drugi dzisiaj 07.07
Trzymaj kciuki to urodziny moje STAREGO , JAK TO PRAWDA , TO PIEKNY PREZENT
Jestem dobrej myśli a jakie witaminy polecacie zażywać ?Uda sie uda !!! Nie trac wiary , jezeli u mnie wszystko bedzie w porzadku , to uwiez mi totalnie odpuscilam , mialam dwie imprezy, teraz jade nad morze i tez mialy byc %%.
Te badania chyba na serio straszą nie jesteś tu pierwsza co właśnie miała iść na badania, lub zaczęła je robić a tu niespodzianka trzymam kciuki za dalszy rozwój7 miesięcy , w tym miesiacu mielismy zaczac powoli robic badania , ja i moj przyszly mąz.
DziękujeTe badania chyba na serio straszą nie jesteś tu pierwsza co właśnie miała iść na badania, lub zaczęła je robić a tu niespodzianka trzymam kciuki za dalszy rozwój
Tak, zdecydowanie wczorajszy test był pozytywny.Hej dziewczyny mam pytanko, ponieważ pierwszy raz w życiu robię testy owu dlatego nie wiem czy dobrze rozumuje, czy test z wczoraj mogę uznać za pozytyw? I przez ile dni zazwyczaj robicie testy owu, czy te 5dni wystarczy czy jeszcze kontynuować?
GratulujęChyba się udało,oby tym razem na dłużej niz kilka dni-trzymajcie kciuki .Testy robione dziś w 22 d.c ,wczoraj rano mialam plamienie ,najprawdopodobniej implantacyjne. Owulacja byla w 12 d.cZobacz załącznik 1291767
Hej [emoji846] dziewczyny mam pytanko, ponieważ pierwszy raz w życiu robię testy owu dlatego nie wiem czy dobrze rozumuje, czy test z wczoraj mogę uznać za pozytyw? I przez ile dni zazwyczaj robicie testy owu, czy te 5dni wystarczy czy jeszcze kontynuować? [emoji846]