reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Leje z Waszych facetów, oczywiście pozytywnie 😄😄😄 Dzis jest chyba mój szczęśliwy dzień, wróciłam z monitoringu pęcherzyk 26 mm w 13 dc, trochę duży ale lekarz mowil że mam sobie podać zastrzyk i tak jak wczoraj nigdzie nie było dzis go dostałam w niedalekiej aptece, oby ten cykl był tak szczęśliwy jak nagła dostępność zastrzyku 😆😆
Pytałam o drożność, mowił, że poczekamy do końca wakacji może się uda do tego czasu ✊✊

Miłego wieczorku!! 😙

Leje z Waszych facetów, oczywiście pozytywnie 😄😄😄 Dzis jest chyba mój szczęśliwy dzień, wróciłam z monitoringu pęcherzyk 26 mm w 13 dc, trochę duży ale lekarz mowil że mam sobie podać zastrzyk i tak jak wczoraj nigdzie nie było dzis go dostałam w niedalekiej aptece, oby ten cykl był tak szczęśliwy jak nagła dostępność zastrzyku 😆😆
Pytałam o drożność, mowił, że poczekamy do końca wakacji może się uda do tego czasu ✊✊

Miłego wieczorku!! 😙
Jejku świetna wiadomość! Trzymam kciuki z całych sił 😘😘

Hej dziewczyny 😊 mam pytanie, odebrałam wyniki badań na trombofilie. Mam mutacje MTHFR C677T homozygota i A1298C heterozygota, kupiłam już metylowane witaminy 😊 pai-1 homozygota 4g/4g i tutaj się zastanawiam czy to jest jakiś lepszy czy gorszy wariant od heterozygoty 4g/5g? Może któraś z Was też ma taką mutacje i może mnie trochę oświecić w tym temacie? 😁 Wizytę u lekarza mam dopiero 26.07 i liczę na Waszą wiedzę bo się stresuje 🥺

Hej dziewczyny [emoji4] mam pytanie, odebrałam wyniki badań na trombofilie. Mam mutacje MTHFR C677T homozygota i A1298C heterozygota, kupiłam już metylowane witaminy [emoji4] pai-1 homozygota 4g/4g i tutaj się zastanawiam czy to jest jakiś lepszy czy gorszy wariant od heterozygoty 4g/5g? Może któraś z Was też ma taką mutacje i może mnie trochę oświecić w tym temacie? [emoji16] Wizytę u lekarza mam dopiero 26.07 i liczę na Waszą wiedzę bo się stresuje [emoji3064]

Ja się nie znam, ale wywołam guru [mention]Zazuu [/mention] [emoji849][emoji41]

Cześc dziewczyny jestem w lekkim szoku i nie wiem co myślec wlasnie zrobilam test , okres mi sie spoznil 3 dni , ale mialam opozniona owulacje bo robilam test w piatek i wyszedl negatywny a dzisiaj taki ! Czy to moze byc ciaza ? Staramy sie 7 miesiecy mam multum starych testow i zaden tak nie wygladal
20210707_211257.jpg

Cześc dziewczyny jestem w lekkim szoku i nie wiem co myślec wlasnie zrobilam test , okres mi sie spoznil 3 dni , ale mialam opozniona owulacje bo robilam test w piatek i wyszedl negatywny a dzisiaj taki ! Czy to moze byc ciaza ? Staramy sie 7 miesiecy mam multum starych testow i zaden tak nie wygladal Zobacz załącznik 1291742
Tak, zdecydowanie test jest pozytywny ☺️ Gratuluję ☺️

reklama
Do góry