podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
O co chodzi z ananasem po owulacji?Moj mi wczoraj przyniosl dwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O co chodzi z ananasem po owulacji?Moj mi wczoraj przyniosl dwa
A ze niby pomaga w zagnieżdżeniu czy cos tamO co chodzi z ananasem po owulacji?
Robiłaś pierwszy test ile dni przed @? A ten pozytywny to 3 dni po spodziewanej @? Gratuluje i trzymaj kciuki mam nadzieje ze w końcu i mnie się uda zobaczyć dwie kreskiCześc dziewczyny jestem w lekkim szoku i nie wiem co myślec wlasnie zrobilam test , okres mi sie spoznil 3 dni , ale mialam opozniona owulacje bo robilam test w piatek i wyszedl negatywny a dzisiaj taki ! Czy to moze byc ciaza ? Staramy sie 7 miesiecy mam multum starych testow i zaden tak nie wygladal Zobacz załącznik 1291742
W końcu nam się udaRobiłaś pierwszy test ile dni przed @? A ten pozytywny to 3 dni po spodziewanej @? Gratuluje i trzymaj kciuki mam nadzieje ze w końcu i mnie się uda zobaczyć dwie kreski
Ja się nie znam, ale wywołam guru [mention]Zazuu [/mention] [emoji849][emoji41]
Pierwszy (2-3) dni przed planowanym (okresem) Ps. Moje okresy czesto dostawalam w nocy lub nad ranem , okres powinam miec jakos albo w nocy z niedzili na pon, lub w pon . A drugi dzisiaj 07.07Robiłaś pierwszy test ile dni przed @? A ten pozytywny to 3 dni po spodziewanej @? Gratuluje i trzymaj kciuki mam nadzieje ze w końcu i mnie się uda zobaczyć dwie kreski
Uda sie uda !!! Nie trac wiary , jezeli u mnie wszystko bedzie w porzadku , to uwiez mi totalnie odpuscilam , mialam dwie imprezy, teraz jade nad morze i tez mialy byc %%.Robiłaś pierwszy test ile dni przed @? A ten pozytywny to 3 dni po spodziewanej @? Gratuluje i trzymaj kciuki mam nadzieje ze w końcu i mnie się uda zobaczyć dwie kreski
A jak długo się starałas?Uda sie uda !!! Nie trac wiary , jezeli u mnie wszystko bedzie w porzadku , to uwiez mi totalnie odpuscilam , mialam dwie imprezy, teraz jade nad morze i tez mialy byc %%.