Passtelova
Fanka BB :)
Tydzień/półtora tygodnia przed. Czasem dwa tylko pełniejsze, innym razem nie mogę się nawet dotknąć.Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tydzień/półtora tygodnia przed. Czasem dwa tylko pełniejsze, innym razem nie mogę się nawet dotknąć.Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Od owulacji aż po okres :/ zwłaszcza sutki i jajniki też mi szaleją od owulacji aż do okresu....Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Mnie tydzień czasem dwa przed. Taki ból, że nawet biustonosz boliDziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Mnie po poronieniu wcale. Wcześniej ok tydzień przed lub od owulacji. Teraz nie mam kompletnie żadnych objawów zwiastującychDziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
U mnie przed obumarciem zwykle bolaly już minimum tydzień przed @, a teraz nic Normalnie jak nie mojeDziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
W tym miesiącu piersi zaczęły bolec mnie (w 8dpo) tylko jak je dotykam i to tylko po zewnętrznych stronach, są jędrne i wcale mi nie przeszkadzają.Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
U mnie gesty i biały zawsze przed @Ja mam jeszcze 7dni do okresu i przy dotyku mnie bolą, zwłaszcza tak od góry i od boku jeszcze mam cicha nadzieję że jednak okaże się że to ciąża ale śluz mam gęsty biały wręcz a wyczytałam że większość ma ślub płodny ciągnący się.