reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Boszsz...dziewczyny. dostałam w sierpniu zestaw do kąpieli żeby powiedzieć w kąpieli i się zrelaksować... Pierwszy raz od jakichś 2 lat się zrelaksowałam w wannie do pomarszczenia palców. Przy dwójce dzieci, mężu i kotach + praca po 13h brakowało czasu. Ależ to jest potrzebne! Mobilizuje Was!
Na 20 minut to się całkiem nie opłaca [emoji1787] jak wchodze do wanny to idzie ze mną książka i butelka wina [emoji1787] siedzę tak długo, aż któreś się skończy
Ja lubię długie kąpiele 😅 fakt faktem samo przygotowanie trochę czasu zajmuje, do tego zęby, itp ale i tak zostaje mi jakieś 30-40 minut. Do tego jeszcze najlepiej światło zgaszone i świeczki zapalone ^^
Patrząc na Wasze sposoby to ja się chyba nigdy nie relaksowałam w kąpieli 😅 narobiłyście mi chęci i chyba muszę coś ogarnąć na dniach 🙉

reklama
Na 20 minut to się całkiem nie opłaca [emoji1787] jak wchodze do wanny to idzie ze mną książka i butelka wina [emoji1787] siedzę tak długo, aż któreś się skończy
cześć :) ja też z tych, dla których na 20 minut się nie opłaca leżeć w wannie, jak wanna to dłuższy relaks [emoji3]
Oj tak... Jak kąpiel to minimum godzina. Jeszcze dzieci nie mam, więc raz w tygodniu (a czasami i dwa) sobie taki relaksik urządzam. I też obowiązkowo książka i relaksująca muzyka, wino już niekoniecznie, ale ja ogólnie bardzo mało piję [emoji846] nie wyobrażam sobie mieć tylko prysznic...

Ja mam tylko prysznic [emoji24]
Oj tak... Jak kąpiel to minimum godzina. Jeszcze dzieci nie mam, więc raz w tygodniu (a czasami i dwa) sobie taki relaksik urządzam. I też obowiązkowo książka i relaksująca muzyka, wino już niekoniecznie, ale ja ogólnie bardzo mało piję [emoji846] nie wyobrażam sobie mieć tylko prysznic...

Dziś w ogóle przyszedł zwrot za wakacje 2020... Miał być Cypr a są szafki do pokoju dzieci, dywan i szafeczki do sypialni dla nas 😊😊 wczoraj mój M zamontował listwy przypodłogowe. Mówię Wam- zanim się wprowadzicie na swoje muszą być listwy bo ja czekałam 3 lata 😅 teraz znów ten dom nabiera kształtów , bo odkąd zamieszkaliśmy to ciągle a to firma a to coś i potrzeby domu schodziły na boczny plan. Jeszcze płot, szafa w wejściu i milion innych rzeczy. A jak się będzie miało pojawić 3cie malutkie to już w ogóle, bo wszystko po chłopcach oddałam i pół bodziaka nie mam...nie mówiąc o innych 14744 gadżetach.

Ale tu dzisiaj miszmasz, od batatów, strzelanek w rogi po kąpiele 😅

Kurde, mi dzis znow wyszedl owu pozytywny... 5 dni pod rząd? Ktos tak mial ? To normalne?
Tylko ze brałam ovitrelle w pt 🤔 ale szukałam tu wątków na ten temat i raczej tak dziewczyny nie miały 😱

Ale tu dzisiaj miszmasz, od batatów, strzelanek w rogi po kąpiele 😅

Kurde, mi dzis znow wyszedl owu pozytywny... 5 dni pod rząd? Ktos tak mial ? To normalne?
Tylko ze brałam ovitrelle w pt 🤔 ale szukałam tu wątków na ten temat i raczej tak dziewczyny nie miały 😱
Bo my nie możemy tylko owulakami, ciążowymi i bólami piersi żyć. Musi być coś jeszcze i czasem misz masz ❤️

reklama
Dziś w ogóle przyszedł zwrot za wakacje 2020... Miał być Cypr a są szafki do pokoju dzieci, dywan i szafeczki do sypialni dla nas 😊😊 wczoraj mój M zamontował listwy przypodłogowe. Mówię Wam- zanim się wprowadzicie na swoje muszą być listwy bo ja czekałam 3 lata 😅 teraz znów ten dom nabiera kształtów , bo odkąd zamieszkaliśmy to ciągle a to firma a to coś i potrzeby domu schodziły na boczny plan. Jeszcze płot, szafa w wejściu i milion innych rzeczy. A jak się będzie miało pojawić 3cie malutkie to już w ogóle, bo wszystko po chłopcach oddałam i pół bodziaka nie mam...nie mówiąc o innych 14744 gadżetach.
Kurde a dziś pożarłam się z chłopem, że mieszkamy 3 lata i nie położył dalej cegły z fugą, czekają mnie ciche dni 😅🙈

Do góry