reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
rozkoszujcie się tymi długimi kąpielami, prysznicami bo jak dwie kreski w bobasa się zmieniają to już po ptakach
tak mi się przypomniało na początku laktacji jak dopiero co wzięłam prysznic i usłyszałam że mały płacze to zalało mnie mlekiem po kostki 😂 jaka ta naturą jest dziwna

Dziewczyny, zgłupiałam. Mój organizm postanowił wywinąć koziołka [emoji2356] na kiedy określiłybyście peak? Drogie jajniczki, co to za spadki [emoji2368] rozumiecie coś z tego?
Dlatego robi się testy do pierwszego peaku [emoji39] ja bym uznała 28.12. Ten następny mógł być niższy, bo o innej porze dnia, może więcej piłaś czy coś.

rozkoszujcie się tymi długimi kąpielami, prysznicami bo jak dwie kreski w bobasa się zmieniają to już po ptakach
tak mi się przypomniało na początku laktacji jak dopiero co wzięłam prysznic i usłyszałam że mały płacze to zalało mnie mlekiem po kostki 😂 jaka ta naturą jest dziwna
Ooo tak, narobilyscie ochoty na tą kąpiel, że chyba po ciężkich dniach w pracy i z córą, to przyda się kąpiel. Ja leje wrzątek praktycznie, więc te 20-30 minut, to max wytrzymuje :D jak będzie Bobas, to już kąpiele w odstawkę niestety, takie gorące :) niedawno dopiero zmieniłam wannę z prysznica, ratuje czasami bardzo taka kąpiel :)
A z mlekiem, to prawda, na samą myśl czasami 🤷🏻‍♀️

reklama
Mi też się chyba przyda kąpiel w wannie. Po porodzie wszystko mi się poprzestawiało. Podczas owulacji czuje się jakbym miała PMS i w dodatku w środku jestem jakaś obolała. Przed @ za to nic nie czuję, więc gdybym nie miała regularnych miesiączek to za każdym razem by mnie zaskakiwała xD

Do góry