E
Em82
Gość
20min to ja pod prysznicem siedzę [emoji57]Godzinę?! To by mi skóra zeszła [emoji28] 20 min wystarczyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20min to ja pod prysznicem siedzę [emoji57]Godzinę?! To by mi skóra zeszła [emoji28] 20 min wystarczyło
Dziewczyny, zgłupiałam. Mój organizm postanowił wywinąć koziołka na kiedy określiłybyście peak? Drogie jajniczki, co to za spadki rozumiecie coś z tego?
Nie wiem, jutro o 6 rano się dowiem. [emoji23]
Dlatego robi się testy do pierwszego peaku [emoji39] ja bym uznała 28.12. Ten następny mógł być niższy, bo o innej porze dnia, może więcej piłaś czy coś.Dziewczyny, zgłupiałam. Mój organizm postanowił wywinąć koziołka [emoji2356] na kiedy określiłybyście peak? Drogie jajniczki, co to za spadki [emoji2368] rozumiecie coś z tego?
Ooo tak, narobilyscie ochoty na tą kąpiel, że chyba po ciężkich dniach w pracy i z córą, to przyda się kąpiel. Ja leje wrzątek praktycznie, więc te 20-30 minut, to max wytrzymuje jak będzie Bobas, to już kąpiele w odstawkę niestety, takie gorące niedawno dopiero zmieniłam wannę z prysznica, ratuje czasami bardzo taka kąpielrozkoszujcie się tymi długimi kąpielami, prysznicami bo jak dwie kreski w bobasa się zmieniają to już po ptakach
tak mi się przypomniało na początku laktacji jak dopiero co wzięłam prysznic i usłyszałam że mały płacze to zalało mnie mlekiem po kostki jaka ta naturą jest dziwna
Czekamy[emoji1]
Hahaha to tak jak i ja, kiedys byla wanna, ale czasy sie zmieniaja czlowiek wtedy zmienia swoje relaksy na inneJa mam tylko prysznic [emoji24]