reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ojej! Cuuudownie 🥰 Kochana- przyrost jest najważniejszy! MEEEGA GRATULUJE! No i oby wszystko pięknie się rozwijało ❤ ależ cudne wieści na dzień taty! 😍

Bosz jak to się człowiek czyimś szczęściem cieszy 🙉😊 super bo to daje mega nadzieje ze I nam wszystkim się kiedyś uda 🤞🏻🍀
Dziękuję, Kochana! Tak, najważniejsze to mieć wiarę i nadzieję. Mi się już kończyła powoli 🙈🙈
Chętnie też poznam odpowiedź na to pytanie :) planowałam z femibionu 0 przejść na infolic, jednak w tym drugim nie mam jodu ani żadnych innych witamin..
Ja z takich stałych na cały cykl brałam Wit c, mama DHA premium lub fertilwoman zamiennie, ovulomed max, magnez B6 forte max :)

Dziewczyny polecacie jakieś konkretne organizery na leki/tabletki? Coś co nie śmierdzi tanim plastikiem z Chin [emoji1785]

Ja ich nie wącham, ale najbardziej mi pasują takie, które kiedyś znalazłam w rossmanie. Bardzo podobne do tych. Odpowiada mi otwieranie przede wszystkim [emoji23] i pojemność [emoji16]
IMG_9404.jpg

Hej dziewczyny! :) W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz 😌Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi :oops:😁, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram 🤣🤣, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje ;)
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.

Miłej środy dla Was!!! 🥰
u mnie 30 dc .. w pracy dzis nadzwigalam się skrzynek z piwami.. przyszlam do domu jasnoróżowe jednorazowe plamienie. A teraz cisza brzuch na @ nie boli .. wiec czekam co się rozwinie . Zawsze w pracy jadlam sałatkę kebab .. a dzis cala wyrzuciłam... jakoś mi nie podeszla

Kurcze dziewczyny. Jestem 6 dni po zastrzyku Ovitrelle i dziś czuje jakby jajniki (?) taki dyskomfort w dole brzucha. Zastrzyk jeszcze się utrzymuje bo sprawdziłam testem i pozytywny. Oby te dolegliwości nie zwiastowały @.

Tak, wiem o czym mówisz. Ja ogólnie podchodzę dość lekko do tego tematu, ale nawet jak sie nie chce myśleć to się pojawia gdzieś z tyłu głowy "a moze"... i tak w tym miesiącu plamienie 4 dni przed okresem (jak zawsze!) ale gdzieś z tyłu gowy głupi głos "IMPLANTACJA" i co? i nic, okres właśnie przyszedł jak zawsze.
Staram się sama siebie ochładzać w tym temacie.
No właśnie mi też przytrafiło mi się teraz takie, wybaczcie, brązowe plamienie. Dzień przed @ (wg kalendarzyka).
Robiłaś badania w kierunku niedomogi lutealnej?

A drugie pytanie ile z Was jeśli nie będzie innej opcji nie podejdzie do in vitro ze względów światopoglądowych?
Ja o staraniach mówię otwarcie, również w pracy.
Mam 36 lat, więc wszyscy się tego spodziewają.
A jeśli chodzi o in vitro to zrobię, jeśli innej opcji nie będzie. Mimo, że jestem osobą wierzącą.

reklama
To przykro, że nie macie się komu wygadać a przyjaciółka albo przyjaciel?
niestety życie zweryfikowało przyjaciół i od momentu jak zaczęliśmy ludziom odmawiać i nie trzymać palca prosto w D.... to okazało się, że „przyjaciele” byli z nami dla korzyści ;) wiec jak na razie nie spotkaliśmy takiej osoby której moglibyśmy się wygadać z takich intymnych spraw ;)

Do góry