coca
Fanka BB :)
Ja już w pracy... Dzisiaj brak sił [emoji854]
U mnie to samo, zwalam na aurę za oknem, taka miła do spania [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już w pracy... Dzisiaj brak sił [emoji854]
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Chciałam sobie jeszcze pospać ale @ mi nie daje najgorsze są pierwsze dwa dni, ale staram się nie brać leków przeciwbólowych, żeby nie rozwalić sobie żołądka, a co u Was? Pewnie jeszcze śpicie
Te same obserwacje co do forum. Kopalnia wiedzy i grupa wsparcia w jednym!Bardzo podoba mi się na tym forum, że mimo to, że się tak na prawdę nie znamy potrafimy się tak rewelacyjnie wspierać, trzymć za siebie kciuki,cieszyć się z każdych, nie tylko ze swoich, kreseczek Wydaje mi się, że jest mi jakoś lepiej przejść przez ten ciężki okres jakim są starania, od 4 lat byłam w tym w sumie sama z partnerem, morze wylanych łez, głowa też trochę siadała, a od kiedy trafiłam do Was troszkę odetchnełam z ulgą, że nie jestem jedyna Cenne rady, które w chwili zwątpienia dają światło w tunelu no piękna sprawa... i uważam, że niektóre dziewczyny zdały by medycyne z palcem w nosie hehe, tak myśl na koniec dnia!!!
Hej!!Ja również nie śpię gdzieś o 5 rano mąż oczywiście jak wstaje rano do pracy nie potrafi być cicho a ja dopiero na 9 do pracy