reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Chciałam sobie jeszcze pospać ale @ mi nie daje 🙄 najgorsze są pierwsze dwa dni, ale staram się nie brać leków przeciwbólowych, żeby nie rozwalić sobie żołądka, a co u Was? Pewnie jeszcze śpicie 😊

A dzien dobry;) nie spimy nie spimy.
Jestem po 1 dawce szczepienia wiec bol reki nie bardzo dawal spac ( ja z tych niechetnych wobec lekow przeciwbolowych) :p poza tym intensywny dzien, bo po pracy jade kupic gifciory dla swojej mamy i mamy męża na dzien matki.

Buziaczki i milego dnia!

Bardzo podoba mi się na tym forum, że mimo to, że się tak na prawdę nie znamy potrafimy się tak rewelacyjnie wspierać, trzymć za siebie kciuki,cieszyć się z każdych, nie tylko ze swoich, kreseczek 🍀🍀 Wydaje mi się, że jest mi jakoś lepiej przejść przez ten ciężki okres jakim są starania, od 4 lat byłam w tym w sumie sama z partnerem, morze wylanych łez, głowa też trochę siadała, a od kiedy trafiłam do Was troszkę odetchnełam z ulgą, że nie jestem jedyna ☺️☺️ Cenne rady, które w chwili zwątpienia dają światło w tunelu no piękna sprawa... 😊😊i uważam, że niektóre dziewczyny zdały by medycyne z palcem w nosie hehe, tak myśl na koniec dnia!!! 😙
Te same obserwacje co do forum. Kopalnia wiedzy i grupa wsparcia w jednym!

Hej :) Dziś ta pogoda chyba na wszystkich działa negatywnie, ja się obudziłam z mega bólem głowy i do tego jestem strasznie otumaniona i kręci mi się w głowie 🙄 Chyba coś mi ciśnienie dziś nie podpasowało 😒 I jak na złość musiałam akurat dziś do biura przyjechać, więc teraz wyczekuję do 16 żeby skończyć pracę i wrócić do domu zakopać się pod kołderką 🙃

Cześć Dziewczyny :) ja tez już w pracy. Wczoraj byłam na ponownym wymazie z kanału szyjki macicy przed badaniem drożności. Trzymajcie kciuki aby tym razem nic nie wyszło. Przyznam, że boje się badania drożności (będę mieć Sono HSG), w klinice w której się leczę jest możliwość zrobienia badania w znieczuleniu ogólnym. Bije się z myslami czy zdecydować się na znieczulenie czy ryzykowac bez? Boję się też jak moge zareagowac na znieczulenie.

Cześć 😊 ja dziś miałam straszna noc, nie zmrużyłam oka. Mój mąż również, przewalał się w łóżku, wstawał, masakra 😝 chyba ta pełnia na nas tak podziałała. Także dzień będzie na kawie. Miłego dnia! 😘

reklama
Cześć!
Jutra mija 7 dni od owu. Dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam test (wiem, że to bez sensu) ale biel oczywiście.
Wybieram się jutro na na badania prolaktyny i tsh. Czy jest sens robić jutro betę?
Biorę duphaston i chciałabym wiedzieć, czy go odstawić po 10 dniach.. 🤷‍♀️ (w piątek będzie 10 dni).

HELP .... :*

Do góry