reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Jeden pękł, drugi nie. Ale mi mówiła że organizm sam sobie z tym niepeknietym poradzi :D nie wiem czy rośnie dalej, czy będzie z tego jakaś torbiel, ale żadnego dyskomfortu nie odczuwam. Nie kazała się martwić to chyba wie co mówi :D w niedzielę jest termin @,będzie 14 dpo i
wtedy zamierzam zatestowac rano. Mam nadzieję że @ mnie nie uprzedzi :D
Ej nie załamuj się lala :* poczytaj sobie ze takie rzeczy się zdarzają :) ja przed stymulacja przeczytałam wszystkie za i przeciw :D zazwyczaj te torbiele są wydalane podczas @. Czasem się tak zdarza. W pierwszym cyklu stymulowanym Ginka mówiła że zajście graniczy z cudem :) głowa do góry! Może w kolejnym miesiącu dostaniesz jakiś zastrzyk na pełnienie? :) na pewno będzie dobrze. W tym roku nam się uda! :D
Dzięki za dobre słowo! No ja właśnie miałam zastrzyk ale nie zadziałał wiec będę musiała przy kolejnej stymulacji mieć podwójna dawkę. Czasem staram się tym nie przejmować, a czasem znow dopada mnie dół i takie poczucie zmarnowania czasu 😔 no ale! Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Tak widocznie miało być 🤷🏼‍♀️ Dawaj koniecznie znać rano w ndz jak poszło. Ogrnie 3mam kciuki 🥰

reklama
Dzięki za dobre słowo! No ja właśnie miałam zastrzyk ale nie zadziałał wiec będę musiała przy kolejnej stymulacji mieć podwójna dawkę. Czasem staram się tym nie przejmować, a czasem znow dopada mnie dół i takie poczucie zmarnowania czasu 😔 no ale! Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Tak widocznie miało być 🤷🏼‍♀️ Dawaj koniecznie znać rano w ndz jak poszło. Ogrnie 3mam kciuki 🥰
Pewnie ze dam znać :* wiem że taki dół czasem przychodzi. Na pewno do każdej z nas. Ale dopiero zaczęłyśmy stymulacje, monitoring. Faktycznie gdyby za pierwszym razem się udało to byłby cud. Tzw.złoty strzał :D też już bym chciała mieć to z głowy. Nowy cykl to nowe szanse :) uda się nam, zobaczysz. W którym dniu cyklu obecnie jesteś? Masz coś na wywołanie? Pamiętam że miałaś nieregularny cykl. Żebyś za długo nie musiała czekać na ten nowy :)

@Gryfin uwielbiam te Twoje powitanki 🥰

Dziewczyny, również życzę Wam udanego dnia 😊 my dzisiaj jedziemy do znajomych z Wrocławia w odwiedziny dzidziulka 👶 trochę odkladalam to w czasie bo dziewczyna miała termin na 30 stycznia a ja na dzień po niej. Ja niestety straciłam tą ciążę a oni dzisiaj cieszą się małym czlowieczkiem. Oczywiście para bez ślubu, typowa wpadka, sami byli w szoku 🙈 ale są szczęśliwi, ciąża przyspieszyła trochę ich decyzję więc myślę że ślub to kwestia czasu. Tak więc dzisiaj kierunek Wrocław a jutro idziemy na komunię. Zleci mi ten weekend jak z bicza strzelił 🤦‍♀️

reklama
Do góry