K
Kropka.88
Gość
W takim raziem powtórz test lub bede za kilka dni i zobacz czy jest przyrost . Bedzie wszystko jasne2 dni po zagnieżdżeniu, 14 od owulacji [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim raziem powtórz test lub bede za kilka dni i zobacz czy jest przyrost . Bedzie wszystko jasne2 dni po zagnieżdżeniu, 14 od owulacji [emoji6]
W takim raziem powtórz test lub bede za kilka dni i zobacz czy jest przyrost . Bedzie wszystko jasne
Aaaa Sorki nie zobaczylam ze to ktos inny przepraszamJa nie robię testu, po prostu poprawiłam Twoja wypowiedź bo beta jest wykrywana po 2 dniach od zagnieżdżenia, a nie 14[emoji2272]
A owu potwierdzona u ginka? Jak lekarz mowil ze wszystko Ok to nie denerwuje sie na zapasDziś 18 dc
Tak potwierdzona na prawym jajniku, za to na lewym nowe pęcherzyki których nie było wcześniej.A owu potwierdzona u ginka? Jak lekarz mowil ze wszystko Ok to nie denerwuje sie na zapas
Badz dobrej mysli i czekaj na @. Jak nie przyjdzie na kilka dni pójdź na betęDziewczyny wczoraj lekkie plamienie dosłownie mini mini ... dziś nic ... jutro według aplikacji @ ma przyjść... juz nie wiem co myśleć. Testy negatywne raczej, bo bladziochy już przestalam uznawać za pozytywny. Symptomy wszystkie się skończyły jak bole w podbrzuszu, kłucie w jajniku i podbrzuszu, bolące sutki, bol w okolicach odcinka lędźwiowego.Wszystko minęło w ciągu jednej nocy. Wygląda na to, że okres się spóźni i nie będzie go jutro. Ile czekac jeszcze do kolejnego testu? Nie wiem kiedy była owulacja dokladnie bo to mój pierwszy cykl po wyjęciu Mireny. Dodajcie jakieś słowa otuchy może nawet nie ciążowych ale ogólnie. Przynajmniej jak dostanę okres będę wiedział że wszystko jest w normie .
Beta raczej chyba raczej i tak wyjdzie negatywna... jestem pewna tego na 99%Badz dobrej mysli i czekaj na @. Jak nie przyjdzie na kilka dni pójdź na betę
Może jeszcze przyjdzie @,do jutra trochę czasu. Ja przy ostatnim okresie miałam tak że zero objawów które zawsze zwiastowały @, zaczęło się śluzem podbarwiony tylko na brązowo a nast dnia odrazu mnie zalało. Każdy cykl jest inny.Dziewczyny wczoraj lekkie plamienie dosłownie mini mini ... dziś nic ... jutro według aplikacji @ ma przyjść... juz nie wiem co myśleć. Testy negatywne raczej, bo bladziochy już przestalam uznawać za pozytywny. Symptomy wszystkie się skończyły jak bole w podbrzuszu, kłucie w jajniku i podbrzuszu, bolące sutki, bol w okolicach odcinka lędźwiowego.Wszystko minęło w ciągu jednej nocy. Wygląda na to, że okres się spóźni i nie będzie go jutro. Ile czekac jeszcze do kolejnego testu? Nie wiem kiedy była owulacja dokladnie bo to mój pierwszy cykl po wyjęciu Mireny. Dodajcie jakieś słowa otuchy może nawet nie ciążowych ale ogólnie. Przynajmniej jak dostanę okres będę wiedział że wszystko jest w normie .