Oczywiście!!! ❤@Stelle @podroz.w.nieznane @AB28 dziękuję dziewczyny Trzeba szukać pozytywów w małych codziennych rzeczach
reklama
Ancynka
Zaciekawiona BB
Ja widzę taki cień cienia powtórz test za dwa bądź trzy dniZobacz załącznik 1271608Czy według was test pozytywny, lekko widoczna kreseczka, cień cienia, staramy się tyle czasu i nie wiem czy wariuje czy naprawdę coś widać? Powiedzcie co myślicie ?
Test jest negatywny. Wynik bety 2,3 oznacza tyle, że laboratorium już niższych wartości nie oznacza. Kiedy miałaś owulację?Byłam na hcg w dniu spodziewanej miesiaczki, wiem wcześnie ale tyle już się staramy, wyszło 2,3 czy to może być początek rozwoju ciąży ?
Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja brałam różne suplementy...zaszłam w ciążę w trakcie drugiego opakowania pregna start. Niestety poroniłam w czwartek w 8 tygodniu, ciąża zatrzymała się w rozwoju na 6 tygodniu (ok. 5t3d)...we wtorek idę do szpitala na immunoglobuliny i sprawdzenie, czy wszystko poszło... Teraz nie wiem kiedy znów się starać czuję się jak przy normalnym okresie i pęcherzyk z okolicznymi tkankami poszedł sam, USG pokaże, czy ładnie się oczyściło. Boję się, że będzie mi kazał czekać a ja mam takie poczucie, że mój organizm za chwilę będzie gotowy...skończę "okres", urośnie endometrium i owulacja... Wiadomo, że nie muszę mieć owulacji i różnie to wygląda u wielu kobiet ale nie tak bardzo chciałabym już coś wiedzieć 20 miesięcy starań, poronienie... Ja nie mam już dużo miejsca w plecaku doświadczeń, trzeba będzie "kupić" nowy
KasiaF92
Fanka BB :)
Dziś 18 dcA ktory dc?
K
Kropka.88
Gość
Super Ekstra wiadomoscTak samo zadaniowo podeszłam z mężem przed majówka, codziennie po razie, a teraz jestem w ciąży czego i Tobie bardzo życzę ❤❤❤
Dziekuje bardzo i duzo zdrowia dla Was, nudnych 9 miesiecy
K
Kropka.88
Gość
Zalezy kiedy mialas owulacje, beta wychodzi w krwi okolo 14dni po zagnieżdżeniu wiec ciezko tu cokolwiek powiedziec . Najepiej powtórz bede za 2-3 dni zobacz jaki jest przyrostByłam na hcg w dniu spodziewanej miesiaczki, wiem wcześnie ale tyle już się staramy, wyszło 2,3 czy to może być początek rozwoju ciąży ?
2 dni po zagnieżdżeniu, 14 od owulacji [emoji6]
Zalezy kiedy mialas owulacje, beta wychodzi w krwi okolo 14dni po zagnieżdżeniu wiec ciezko tu cokolwiek powiedziec . Najepiej powtórz bede za 2-3 dni zobacz jaki jest przyrost
reklama
K
Kropka.88
Gość
Mialam Dokladnie to samo przy pierwszych wynikach to co mnie niepokoiło okazywało sie ze jest dobre milego dniaDostałam wyniki wymazów i się przeraziłam bo zobaczyłam że mam liczne bakterie lactobacillus, nie wiedziałam że to bardzo dobrze, że one tam powinny być To już kawy mi dziś nie potrzeba na pobudzenie
Podziel się: