Super! Czyli będzie się dzialo w weekendDziewczyny! Jestem po wizycie . 8dc endometrium 9mm, pęcherzyk z prawego jajnika 17mm. Ginka powiedziala ze jest pieknie , kolejna wizyta w niedziele. Wtedy tez bedziem chyba zastrzyk z otrivelle i przytulanki trzymajcie kciuki Troche mnie pocieszyła mam nadzieje ze sie uda w tym cyklu
reklama
K
Kropka.88
Gość
Oj tak ❤Super! Czyli będzie się dzialo w weekend
NattNatt
Fanka BB :)
Na pewno!Coś czuję że długa droga przed Nami, ale damy radę!!
NattNatt
Dziewczyny mój chłopak zrobił sobie badania przed rozpoczęciem starań, bo nie chciał, żebym ja zaczęła brać te wszystkie leki nie wiedząc czy u niego wszystko w porządku. Co sądzicie?
Załączniki
staraczka 88990
patpat95
Cześć dziewczyny powiedzcie mi proszę bo dużo się tu pisze o słabych plemnikach itp. Jak to jest? Dlaczego one są takie słabe? Czy to przez dietę? Czy przez styl pracy? Czy wasi partnerzy siedzą za biurkiem i grzeją tych małych żołnierzyków a oni później nie mają siły? Podzielcie sie swoimi opiniami
Natasza27
Według mnie bardzo ładne wynikiDziewczyny mój chłopak zrobił sobie badania przed rozpoczęciem starań, bo nie chciał, żebym ja zaczęła brać te wszystkie leki nie wiedząc czy u niego wszystko w porządku. Co sądzicie? [emoji848]
K
Kropka.88
Gość
Duzo czynników ma wpływ na jakos plemników: dieta, styl zycia, praca, stres , nerwy , używki- No wszystko moj maz ma firmę budowalna, do tego jest piłkarzem , prowadzi raczej zdrowy styl zycia i wyniki ma dobreCześć dziewczyny powiedzcie mi proszę bo dużo się tu pisze o słabych plemnikach itp. Jak to jest? Dlaczego one są takie słabe? Czy to przez dietę? Czy przez styl pracy? Czy wasi partnerzy siedzą za biurkiem i grzeją tych małych żołnierzyków a oni później nie mają siły? Podzielcie sie swoimi opiniami
reklama
K
Kropka.88
Gość
A ktory dc?Hej mam pytanie, dziś byłam sprawdzić czy była owulacja. Wszystko jest super ale na drugim jajniku widać już pęcherzyki mimo że tydzień temu ich nie było. Czy to jest ok? Gin mówił żeby się nie przejmować ale sama nie wiem.
Podziel się: