reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, czy mogę brać Ovarin w trakcie trwającego cyklu? Czy muszę czekać na pierwszy dzień miesiączki, który nie wiem kiedy przyjdzie 🤷‍♀️ I czy mogę go łączyć z duphastonem na wywołanie?

reklama
Cześć dziewczyny :) Byłam wczoraj w szpitalu na Polnej w Poznaniu z myślą że mi pomogą. Wiecie z czym się spotkałam ?! Dostałam jeden wielki opie#dol że przyjechałam do nich z czymś takim. Całkowicie zrezygnowana wróciłam do domu, już nie miałam ochoty na jakiekolwiek wizyty ani w szpitalach ani u lekarzy ale dzięki wsparciu mojego R pojechaliśmy dzisiaj o 12 do szpitala na ul.Lutycka na SOR gdzie przyjęli mnie bezproblemowo. Zrobili mi usg i wyniki krwi. Pani doktor sama stwierdziła że to nie jest miesiaczka , endo 18mm . Suma sumarum zapisała mi Duphaston 2x1 przez 10 dni , jak skończę je brać to po 5 dniach powinnam dostać @ i jak mi się skończy to mam zapisać się na wizytę do poradni przyszpitalnej. Dodatkowo wypisała mi na kartce badania jakie mam zrobić skoro staramy się o dziecko i wysłać jej wyniki smsem.

8885AF23-C1A1-4AE3-B83D-1A6128F2C4A5.jpeg
Czy według was test pozytywny, lekko widoczna kreseczka, cień cienia, staramy się tyle czasu i nie wiem czy wariuje czy naprawdę coś widać? Powiedzcie co myślicie ?

Zawsze jak w zegarku mam cykle 29 dni, dzisiaj okres spóźnia mi się 3 dzień
A kiedy mialas owu? Cykle moga sie przesuwać z roznych powodow. Byc moze Twoj wlansie sie przesunął a moze jeszcze za wczesnie na test :)
Jak bardzo sie niecierpliwisz to moze wybierz sie na betę, bedziesz miala pewność :)

reklama
A kiedy mialas owu? Cykle moga sie przesuwać z roznych powodow. Byc moze Twoj wlansie sie przesunął a moze jeszcze za wczesnie na test :)
Jak bardzo sie niecierpliwisz to moze wybierz sie na betę, bedziesz miala pewność :)
Byłam na hcg w dniu spodziewanej miesiaczki, wiem wcześnie ale tyle już się staramy, wyszło 2,3 czy to może być początek rozwoju ciąży ?

Do góry