Dieta z Fabryki Siły
może to brzmi zabawnie ale przerabiałam diety z vitaline od dietetyka, chodawkowska, lewandowska i dopiero przy tej jestem zadowolona a mam ją od października
wypełniasz ankietę i na jej podstawie ustawiasz dosłownie wszystko pod siebie - ilość posiłków, czas przygotowania, formę gotowania, wykluczasz produkty których nie chcesz, określasz budżet czy wysoki/normalny/niski. Na początku mieliśmy z mężem osobne diety ale jak jedliśmy wszystkie posiłki osobno to było dużo więcej gotowania a teraz od ponad miesiąca mamy dietę partnerską (indywidualne zapotrzebowania) ale na tych samych produktach i jest super. Dodatkowo masz listę zakupów w aplikacji automatycznie generowaną na ile dni chcesz
regularnie wykonuje się pomiary ciała i oni wszystko na bieżąco dostosowują, posiłki nie powtarzają się często. Kontakt z dietetykiem jest super, dieta jest tania. A co do zakupów to serio nie płacimy dużo
ale tak serio, serio
mam gdzieś paragony i to nigdy nie były kwoty zwalające z nóg więc mogę polecić
jakbyś chciała zobaczyć przykładowe posiłki to daj znać to wyślę - i co najważniejsze to nie jest dieta typu 1400kcal czy jakieś głodówki. Ja chodzę najedzona cały czas, nie podjadam a waga spada