reklama
K
Kropka.88
Gość
hej dziewczyny Milego dnia wszystkim
Ja dzis wieczorem mam 2 wizyte z monitorowania , mam nadzieje ze bedzie Ok. Trzymajcie kciuki
Ja dzis wieczorem mam 2 wizyte z monitorowania , mam nadzieje ze bedzie Ok. Trzymajcie kciuki
Wiem wiem, po prostu pytam z ciekawości W tej kwestii wszystko jest bardzo indywidualneKazdej inaczej to indywidualna „sprawa”
Gryfin
Fanka BB :)
Powodzeniahej dziewczyny Milego dnia wszystkim
K
Kropka.88
Gość
Dokladnie, czasami mam wrazenie ze kazda informacje siła musze wyciągać. Wszystko zatrzymuje dla siebie , malo mowi ale kase bierze niemałaJejku teraz mnie trochę przestraszyłaś, nic nie mówił, że jest coś nie tak, w poniedziałek zapytam, kurczę, człowiek chodzi do tych lekarzy, wydaje pieniądze, a oni nawet żadnych porządnych informacji nie mogą dać...
K
Kropka.88
Gość
Generalnie nie powinno przekraczać Ok 15mm ja dzis mam 2 dzien monitorowania to dam znac ile mi wzrosło od wtorkuWiem wiem, po prostu pytam z ciekawości W tej kwestii wszystko jest bardzo indywidualne
DziękiGeneralnie nie powinno przekraczać Ok 15mm ja dzis mam 2 dzien monitorowania to dam znac ile mi wzrosło od wtorku
Sonka123
A na wizycie w środę był dziwnie zmieszany po badaniu trochę mnie to zdziwiło, ale na moje pytanie czy wszystko jest ok, usłyszałam odpowiedź, że tak, że żadnej torbieli na jajniku nie ma, pomimo, że pęcherzyk 26 mm to chyba trochę duży, ale zastrzyk podałam jak kazał i nawet nie powiedział, że mam odstawić Estrofem, który mam brać jeszcze przez 7 dni ( a to z tego co wnioskuje na "przyrost" endometrium)... I weź tu zaufaj swojemu lekarzowi...Dokladnie, czasami mam wrazenie ze kazda informacje siła musze wyciągać. Wszystko zatrzymuje dla siebie , malo mowi ale kase bierze niemała
coca
Jejku teraz mnie trochę przestraszyłaś, nic nie mówił, że jest coś nie tak, w poniedziałek zapytam, kurczę, człowiek chodzi do tych lekarzy, wydaje pieniądze, a oni nawet żadnych porządnych informacji nie mogą dać...
Spokojnie, wcale nie musi to być nic strasznego, może u Ciebie tak po prostu jest i masz bardzo obfite miesiączki [emoji6] jednak jest to wartość napewno większa niż standardowa, stad moje pytanie [emoji39]
reklama
Sonka123
Obfite to pierwsze dwa dni leci jak z wodospadu, ale strasznie bolesne, do takiego stopnia, że wymiotuje, dzień z życia wycięty, kończę na IP z zastrzykiem przeciwbólowymSpokojnie, wcale nie musi to być nic strasznego, może u Ciebie tak po prostu jest i masz bardzo obfite miesiączki [emoji6] jednak jest to wartość napewno większa niż standardowa, stad moje pytanie [emoji39]
Zobacz załącznik 1271321
No nic i tak się na ten cykl nie nastawiałam...
Tak skaczę trochę z tematu na temat, wybaczcie: Wyczytałam na tym forum, ale w innym temacie, chyba z 2020 roku, że jeżeli pęcherzyki nie pękają to stosunek LH do FSH jest zły, wiecie coś może na ten temat? Mi przed stymulacją też tworzył się torbiele z niepękniętych pęcherzyków, może musiałabym uderzyć w te hormony ( niemniej jednak uważam, że lekarz powinien na to wpaść). Moje wyniki w 3dc. LH: 11,39 mlU/ml, FSH: 5,14 mlU/ml
Podziel się: