Gryfin
Fanka BB :)
Super, trzymam kciuki, myślę że pękłyMi po Clostilbegycie urosły pęcherzyki, ale nie pękły niestety, wczoraj podałam sobie zastrzyk Ovitrell, w pon jadę zobaczyć, czy pękły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, trzymam kciuki, myślę że pękłyMi po Clostilbegycie urosły pęcherzyki, ale nie pękły niestety, wczoraj podałam sobie zastrzyk Ovitrell, w pon jadę zobaczyć, czy pękły
To może większą dawkę gin Ci teraz przepisze?ja jestem właśnie po pierwszym cyklu z clostilbegytem i niestety zero reakcji na niego
Możesz spać spokojnie Czekaj na swój moment w takim razie. Ja właśnie wyjelam spirali mirena 4 tygodnie temu i moje ciało szaleje.Nie, nic takiego nie miałam.
Miałam też robione usg, podstawowe badania z krwi (morfologię, hormony, tarczycowe) i moja gin poza euthyroxem powiedziała, ze wszystko jest w porządku.
Cykle mam regularne, miesiaczki takie raczej zwykłe. Raz na jakiś czas zdarzy mi się plamienie przy owulacji, ale to podobno normalne.
Dziękuję, uspokoiłaś mnie Faktycznie, jak się czyta o różnych przypadlościach, to człowiek się zaczyna zatsanawiać i sobie coś wkręcać
tak teraz przepisał mi 2x1 i od 4dc wcześniej brałam od 5, aktualnie mam 1dc więc niedługo się okaże czy coś pomogłoTo może większą dawkę gin Ci teraz przepisze?
Oby pomogło co lekarz to inaczej przepisuje widzę, ja mam brać od 3dc przez 5 dni 1x1tak teraz przepisał mi 2x1 i od 4dc wcześniej brałam od 5, aktualnie mam 1dc więc niedługo się okaże czy coś pomogło
od którego dc bierzesz clo i w którym dniu monitoring?Mi po Clostilbegycie urosły pęcherzyki, ale nie pękły niestety, wczoraj podałam sobie zastrzyk Ovitrell, w pon jadę zobaczyć, czy pękły
Staram się ale znam na tyle żeby wiedzieć ktora faza cykluJ
Hej witaj czesc u mnie dziś 12dpo. Z ta szyjka macicy.... badasz ja regularnie ?
tak ile lekarzy tak każdy inaczej będziesz mieć monitoring ?Oby pomogło co lekarz to inaczej przepisuje widzę, ja mam brać od 3dc przez 5 dni 1x1
Clo od 3 dc do 7 dc, monitoring w 10 dc, 14 dc i 16 dc (zastrzyk) i teraz mnie czeka jeszcze w 21 dc . Aktualnie dziś 17 dc. Dodatkowo dostałam jeszcze Estrofem (5dc-25dc) i Duphaston (18dc-27dc).od którego dc bierzesz clo i w którym dniu monitoring?
Tak, oczywiście, ogólnie na recepcie jest napisane, że biorąc ten lek zalecany jest monitoring, żeby nie doszło do hiperstymulacji, to będzie mój 3 monitoring z rzędutak ile lekarzy tak każdy inaczej będziesz mieć monitoring ?