Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co miałaś w ciąży ? EhhhhNie uwierzycie.. ponad 1.5 roku i mam znow ataki bolowe brzucha i wymioty. Dzis pol nocy nie spalam... W dzień było ok, i teraz umieram. Kupilam lek ktory jest bez recepty bo slabszy ale musze sie dostac do lekarza znow.. jestem zalamana.
W ciazy to mialam tylko 2 epizody, po ciazy sie rozkrecilo.. czuje sie identycznie...To co miałaś w ciąży ? Ehhhh
Miałaś coś zdiagnozowane ? Mi właśnie w ciąży przeszło z jelitami, a poczułam co to zgaga i zostało do teraz, plus nudności...W ciazy to mialam tylko 2 epizody, po ciazy sie rozkrecilo.. czuje sie identycznie...
Tak. Mialam gastroskopie na ktorej mam opisane krwotoczne wybroczyny opuszka dwunastnicy.Miałaś coś zdiagnozowane ? Mi właśnie w ciąży przeszło z jelitami, a poczułam co to zgaga i zostało do teraz, plus nudności...
A na to nie pomaga ortanol ? Mi bardzo.Tak. Mialam gastroskopie na ktorej mam opisane krwotoczne wybroczyny opuszka dwunastnicy.
Nie wiem co to jest. Mnie leczyli controloc 40, ale to na recepte. Bez recepty jest controloc control ale czy to to samo i zadziala na mnie. Z tym ze nie jest to lek do natychmiastowej ulgi niestety..A na to nie pomaga ortanol ? Mi bardzo.
Przeczytaj ulotkę (na wrzody dwunastnicy, zapalenia żołądka, zmniejsza ilość kwasu) . Brałam to na zapalenie błony śluzowej i takie ogromne bóle brzucha. Jest bez recepty. Pomagało po jednym dniu.Nie wiem co to jest. Mnie leczyli controloc 40, ale to na recepte. Bez recepty jest controloc control ale czy to to samo i zadziala na mnie. Z tym ze nie jest to lek do natychmiastowej ulgi niestety..
Malina, a ktokolwiek pochylił się żeby usunąć u Ciebie przyczynę tego stanu zapalnego? Takie zmiany najczęściej występują po przyjmowaniu nlpz-ów (apap, ibuprom, nurofen, etc.) lub aspiryny, smażone, tłuste i słodkie jedzenie, palenie papierosów - cokolwiek z tego Cię dotyczy? Winowajcą też bywa helicobacter pylori, całkiem spora część społeczeństwa jest tym zarażona i niektórzy mają właśnie takie objawy ze strony układu pokarmowego.Tak. Mialam gastroskopie na ktorej mam opisane krwotoczne wybroczyny opuszka dwunastnicy.