reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas druga runda choroby. U mnie duszność, ból gardła zajebisty... Drugi raz w przeciągu 3 tygodni. Ona zasmarkana
Liczba powinnas miec wymaz z gardła. Na moje oko cierpisz jak ja pare lat temu.. mialam nagle pojawiajacy sie zajebisty bol gardla.. i to tak ze siedze sobie wszystko ok i naraz taki bol ze odechciewa sie wszystkiego. Okazalo sie ze mam paciorkowca streptococus pyogenes i celowany antybiotyk z antybiogramu po wymazie wyleczyl mnie a wczesniej tez leczyli mnie na chybil trafil a problem ciagle wracal.
Wspolczuje ci. Duzo zdrowka i jak możesz zbadaj sie. Po co cierpiec. Na chwile obecną polecam ci glimbax do plukania.. na teleporadzie zapewne dadzacl ci recepte na niego.

reklama
Haha mala akrobatka. Filip nie wie za bardzo co to folia w wozku [emoji23]
Co do cen to przyznam ze zawsze sprzedam kurteczke. Takie firmowe niezniszczone nawet jak za 60zl to jestem zadowolona. Kurteczki z pepco mierzylam i nam nie pasowaly wiec coz.. zreszta spodenki z h&m tez mi byly drogie a kupilam.. nie mowie juz nic o scootandride.. maja dzieci te 500+.. odkładamy im tez oszczednosci.. zapewne gdybym nie mogla to bym nie kupila. Kiedys mielismy zdecydowanie cięższe czasy.

Ja nawet mimo tego że mogę to nie widzę sensu żeby dzieciom, zwłaszcza takim maluchom kupowac drogie rzeczy bo szybko wyrosna i tak. [emoji6] No ale to moje zdanie, ja sobie lubię poszukać czegoś na olx czy w lumpku i szafa zawsze zapełniona a kasa na to wydana to grosze [emoji6]

Ja nawet mimo tego że mogę to nie widzę sensu żeby dzieciom, zwłaszcza takim maluchom kupowac drogie rzeczy bo szybko wyrosna i tak. [emoji6] No ale to moje zdanie, ja sobie lubię poszukać czegoś na olx czy w lumpku i szafa zawsze zapełniona a kasa na to wydana to grosze [emoji6]
Jak masz lumpki to spoko. Ja tam nie widzę nic przeciwko i tez szanuje kazdego wybór w koncu kazdy z nas ma inne spojrzenie na zycie i świat. Jedno jest pewne.. dzieciom takim to zwisa a najważniejsze ze maja ciepło 😃

U nas zimy są raczej takie bez śniegu więc myślę że nie będzie problemu [emoji846]

Uwierz że mnie plecy bolą bardziej od wniesienia i zniesienia wózka raz dziennie niż po całodziennym spacerze z młoda w nosidle, w nosidle nie odczuwam jej ciężaru i jest mega wygodnie [emoji6]

A wnoszę i znoszę wózek bo u nas nie ma gdzie zostawić niestety [emoji2368]

O kurcze zdrówka dla was [emoji8]
Moja też w wózku. Ale przestałam wnosić na 3 piętro. Zostawiam na dole. Szkoda pleców.

Liczba powinnas miec wymaz z gardła. Na moje oko cierpisz jak ja pare lat temu.. mialam nagle pojawiajacy sie zajebisty bol gardla.. i to tak ze siedze sobie wszystko ok i naraz taki bol ze odechciewa sie wszystkiego. Okazalo sie ze mam paciorkowca streptococus pyogenes i celowany antybiotyk z antybiogramu po wymazie wyleczyl mnie a wczesniej tez leczyli mnie na chybil trafil a problem ciagle wracal.
Wspolczuje ci. Duzo zdrowka i jak możesz zbadaj sie. Po co cierpiec. Na chwile obecną polecam ci glimbax do plukania.. na teleporadzie zapewne dadzacl ci recepte na niego.
Miałam już wymaz parę razy z tego co pamiętam i nic nie wychodziło. Ja wystarczy, że napije się coś zimnego i już. A przy każdej chorobie kaszel ciągnie się miesiącami...

Jestem przez kwarantanne tak zakrecona ze pytam dziś M dlaczego nie zrobil kawy.. a on tak dziwnie patrzy i mowi.. jak nie zrobilem jak wypiłaś już pół.. takze ja jestem całkowicie jak z innej planety. Jeszcze 2 dni i wolność.

A dzis mielismy kolejna kontrole.. pierwsza w sobote przez tel padlo pytanie czy wszyscy jesteśmy w domu. A dzis istna farsa. Zadzwonil policjant.. spytal czy jestesmy w domu.. mowie ze tak.. chcial bysmy podeszli do okna to mowie mu ze prosze chwile zaczekać bo corka spi musze obudzic.. jeszcze nie podeszlam do okna i uslyszam tekst... Juz jestescie w oknie prawda? My was widzimy.. zmieszana mowie ze jeszcze nie jestem przy żadnym oknie.. chwila ciszy.. maly zaczal plakal.. policjant powiedzial ze dobrze nie denerwujmy "corki" wszystko wporzadku i do widzenia. Glos mial kipiacy smiechem. Takie leniwe gnoje

Mallina a tam od razu leniwe gnoje, realisci i tyle 😁
Znalazlam sobie pana policjanta na fb dzieki numerowi tel. Az sie dziwie że dzwonil z prywatnego. Śmieszek ktory ma hodowle golebi i je sprzedawał bo na misje wyjezdzal. Kusilo mnie zeby mu napisac po tym smsa czy te gołębie nadal aktualne? Wiedzialby ze smieszkujemy razem.

reklama
Malina wytrzymacie. Ja teraz znowu taka chora, że zdycham... dzwoniłam dzisiaj do przychodni po skierowanie do okulisty dla mojej (nie wiem czy nie jest zbyt mała ) to tylko teleporada jeśli chodzi o mój stan :/ .. Znajoma lekarz i jej mąż mieli koronę jakiś tydzień temu. Źle to przeszli. Pewnie można porównywać do gryp itp, ale co to na płucach zostawia to też loteria.

Do góry