reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Znam kilka osób chorych i szczerze mówiąc nikt nie miał objawów dopiero ty piszesz o duszności i gorączce dlatego dopytuje
Bezobjawowego mialam znajomego w niemczech.. te 2 ziomeczki jak M z nimi gadal czuja sie jak przeziębieni ale ze wzgledu na to ze zona jednego z nich jest przedszkolanka to poszli do lekarza. No i dzis sajgon totalny. Nie znamy nikogo kto mialby tak ciezko z powiklaniami przejsc te chorobę ale dam znac jak Panowie beda mieli testy negatywne jaka jest ich opinia na te chorobe.

Płaczem, krzykiem, tupaniem i rzucaniem się na podłogę [emoji849]pewnie przejdzie a Potem przyjdzie bunt 2latka i będzie gorzej [emoji85]
Może być gorzej ? [emoji86]
Mój obraża się i biegnie do kąta popłakać, ale nie zwracam uwagi, na ziemię też się rzuca ale też czekam aż mu przejdzie
Wolałabym żeby się obrażał [emoji38]
Kochana powiem Ci ze mija. Na rok podobno dzieci maja ta faze rozwojowa w ktorej jedne wyciszone sa i wrecz sie wstydza i boja nowych ludzi itp a sa wlasnie takie ze pokazują rożki. Uwazaj w tej fazie zeby Ci na głowę nie wszedl bo jak rozpozna że krzykiem i płaczem wskora duzo fajnego to bedzie wymuszał na Tobie później.
U nas ta faza sie zakończyła i mam dawne dziecko i ciekawe jaki bedzie bunt 2 latka [emoji16][emoji85]
Staram się nie popuszczać, ale czasami coś mu damy dla świętego spokoju, wiem, że to błąd, ale nie raz nie mam siły walczyć
..
Jaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam
My mamy z kalosze poproszę 19/20 i to wypada 13,5 cm wkładka czyli mamy 1 cm zapasu w teorii, w praktyce jest więcej...
Jaka ona śliczna i ta bluza rewelka ! :)
No ja ostatnio w lumpku dorwałam dla mlodej kurtkę za 1zl [emoji12] jest sporawa więc przy tym jak Daga powoli rośnie to na przyszły sezon będzie jeszcze idealna [emoji1787]

Myślałam nad kombinezonem na zimę dla mlodej ale u nas zima jak nie zima, śniegu nie ma, nie pizga jakoś bardzo to zostajemy przy kurtce i ocieplonych spodniach [emoji57]Zobacz załącznik 1181839
Daga siedzi sobie jak taki luzak ;p
Nasza rodzina nacieszy sie soba do 8 października.. jestesmy od dzis w zamknięciu. Witaj kwarantanno!

Jestem zrozpaczona.. nie wierze w tego wirusa dziada.. a najbardziej balam sie tego zamknięcia w domu i masz Ci los.
Co ty mówisz, współczuję
To dla naszej rodziny nie bedzie reset ale musimy sie z tym pogodzic.
Ja cię rozumiem doskonale, mąż jakby poszedł na kwarantanne to nie ma nic płacone więc gdyby się tak czasami przeciągało to byśmy zostali bez bieżącej kasy [emoji136]

Może być gorzej ? [emoji86]Wolałabym żeby się obrażał [emoji38]Staram się nie popuszczać, ale czasami coś mu damy dla świętego spokoju, wiem, że to błąd, ale nie raz nie mam siły walczyć
..My mamy z kalosze poproszę 19/20 i to wypada 13,5 cm wkładka czyli mamy 1 cm zapasu w teorii, w praktyce jest więcej...Jaka ona śliczna i ta bluza rewelka ! :) Daga siedzi sobie jak taki luzak ;p Co ty mówisz, współczuję Ja cię rozumiem doskonale, mąż jakby poszedł na kwarantanne to nie ma nic płacone więc gdyby się tak czasami przeciągało to byśmy zostali bez bieżącej kasy [emoji136]
Powiem tak, zawsze jak mówię siostrze ze młody czy młoda dają do wiwatu siostra mnie "pociesza" że to jeszcze nic bo są mali jeszcze [emoji12] bunt 2 latka czy 3 latka to nic w porównaniu z buntem nastolatka [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]ma 4 więc chyba wie co mówi [emoji1787]

Ostatnia edycja:
Dotarla nam kurteczka
Oczywiscie Fifi w biegu.. ciężko zdj zrobic

IMG_20201002_123128.jpg
IMG_20201002_123140.jpg

reklama
Powiem tak, zawsze jak mówię siostrze ze młody czy młoda dają do wiwatu siostra mnie "pociesza" że to jeszcze nic bo są mali jeszcze [emoji12] bunt 2 latka czy 3 latka to nic w porównaniu z buntem nastolatka [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]ma 4 więc chyba wie co mówi [emoji1787]
Chyba w depresję wpadnę przez tego małego człowieka [emoji38][emoji38][emoji38]
Dotarla nam kurteczka
Oczywiscie Fifi w biegu.. ciężko zdj zrobic

Zobacz załącznik 1183446Zobacz załącznik 1183447
O śliczna, gdzie kupowałas ? :) Ja myślę o tej z newbie, ale jej cena [emoji86]
Screenshot_20200929-222916.jpeg

Do góry