reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Znam kilka osób chorych i szczerze mówiąc nikt nie miał objawów dopiero ty piszesz o duszności i gorączce dlatego dopytuje
Bezobjawowego mialam znajomego w niemczech.. te 2 ziomeczki jak M z nimi gadal czuja sie jak przeziębieni ale ze wzgledu na to ze zona jednego z nich jest przedszkolanka to poszli do lekarza. No i dzis sajgon totalny. Nie znamy nikogo kto mialby tak ciezko z powiklaniami przejsc te chorobę ale dam znac jak Panowie beda mieli testy negatywne jaka jest ich opinia na te chorobe.Znam kilka osób chorych i szczerze mówiąc nikt nie miał objawów dopiero ty piszesz o duszności i gorączce dlatego dopytuje
Wiktorka88 O
Dzięki bo sama jestem ciekawa też mam mieszane uczucia co do tego i strachu
Ja znam 6 osób z potwierdzonym. 4 bezobjawowe, jedna przeziębienie i jedna starsza w szpitalu.Znam kilka osób chorych i szczerze mówiąc nikt nie miał objawów dopiero ty piszesz o duszności i gorączce dlatego dopytuje
paulina1994
Może być gorzej ? [emoji86]Płaczem, krzykiem, tupaniem i rzucaniem się na podłogę [emoji849]pewnie przejdzie a Potem przyjdzie bunt 2latka i będzie gorzej [emoji85]
Wolałabym żeby się obrażał [emoji38]Mój obraża się i biegnie do kąta popłakać, ale nie zwracam uwagi, na ziemię też się rzuca ale też czekam aż mu przejdzie
Staram się nie popuszczać, ale czasami coś mu damy dla świętego spokoju, wiem, że to błąd, ale nie raz nie mam siły walczyćKochana powiem Ci ze mija. Na rok podobno dzieci maja ta faze rozwojowa w ktorej jedne wyciszone sa i wrecz sie wstydza i boja nowych ludzi itp a sa wlasnie takie ze pokazują rożki. Uwazaj w tej fazie zeby Ci na głowę nie wszedl bo jak rozpozna że krzykiem i płaczem wskora duzo fajnego to bedzie wymuszał na Tobie później.
U nas ta faza sie zakończyła i mam dawne dziecko i ciekawe jaki bedzie bunt 2 latka [emoji16][emoji85]
..
My mamy z kalosze poproszę 19/20 i to wypada 13,5 cm wkładka czyli mamy 1 cm zapasu w teorii, w praktyce jest więcej...Jaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam
Jaka ona śliczna i ta bluza rewelka !Moja Wielka stopa ;D Zobacz załącznik 1181828
Daga siedzi sobie jak taki luzak ;pNo ja ostatnio w lumpku dorwałam dla mlodej kurtkę za 1zl [emoji12] jest sporawa więc przy tym jak Daga powoli rośnie to na przyszły sezon będzie jeszcze idealna [emoji1787]
Myślałam nad kombinezonem na zimę dla mlodej ale u nas zima jak nie zima, śniegu nie ma, nie pizga jakoś bardzo to zostajemy przy kurtce i ocieplonych spodniach [emoji57]Zobacz załącznik 1181839
Co ty mówisz, współczujęNasza rodzina nacieszy sie soba do 8 października.. jestesmy od dzis w zamknięciu. Witaj kwarantanno!
Jestem zrozpaczona.. nie wierze w tego wirusa dziada.. a najbardziej balam sie tego zamknięcia w domu i masz Ci los.
Ja cię rozumiem doskonale, mąż jakby poszedł na kwarantanne to nie ma nic płacone więc gdyby się tak czasami przeciągało to byśmy zostali bez bieżącej kasy [emoji136]To dla naszej rodziny nie bedzie reset ale musimy sie z tym pogodzic.
Kaamilaaa
Powiem tak, zawsze jak mówię siostrze ze młody czy młoda dają do wiwatu siostra mnie "pociesza" że to jeszcze nic bo są mali jeszcze [emoji12] bunt 2 latka czy 3 latka to nic w porównaniu z buntem nastolatka [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]ma 4 więc chyba wie co mówi [emoji1787]Może być gorzej ? [emoji86]Wolałabym żeby się obrażał [emoji38]Staram się nie popuszczać, ale czasami coś mu damy dla świętego spokoju, wiem, że to błąd, ale nie raz nie mam siły walczyć
..My mamy z kalosze poproszę 19/20 i to wypada 13,5 cm wkładka czyli mamy 1 cm zapasu w teorii, w praktyce jest więcej...Jaka ona śliczna i ta bluza rewelka ! Daga siedzi sobie jak taki luzak ;p Co ty mówisz, współczuję Ja cię rozumiem doskonale, mąż jakby poszedł na kwarantanne to nie ma nic płacone więc gdyby się tak czasami przeciągało to byśmy zostali bez bieżącej kasy [emoji136]
Ostatnia edycja:
reklama
paulina1994
Chyba w depresję wpadnę przez tego małego człowieka [emoji38][emoji38][emoji38]Powiem tak, zawsze jak mówię siostrze ze młody czy młoda dają do wiwatu siostra mnie "pociesza" że to jeszcze nic bo są mali jeszcze [emoji12] bunt 2 latka czy 3 latka to nic w porównaniu z buntem nastolatka [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]ma 4 więc chyba wie co mówi [emoji1787]
O śliczna, gdzie kupowałas ? Ja myślę o tej z newbie, ale jej cena [emoji86]Dotarla nam kurteczka
Oczywiscie Fifi w biegu.. ciężko zdj zrobic
Zobacz załącznik 1183446Zobacz załącznik 1183447