reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Nasza rodzina nacieszy sie soba do 8 października.. jestesmy od dzis w zamknięciu. Witaj kwarantanno!

Jestem zrozpaczona.. nie wierze w tego wirusa dziada.. a najbardziej balam sie tego zamknięcia w domu i masz Ci los.
Będą robili testy ? Czy jak to wygląda ? Bo u męża w pracy do jednego negatywu już wracali.

A skąd macie ze szkoły czy pracy ?
Z pracy. 2 braci mialo pozytyw. Goraczke i czuli ciężkość podczas oddychania ogolnie czuli sie nie najgorzej ale objawy ktore mieli zgłosili w szpitalnym namiocie.. tam kazano czekać 2 dji na sanepid z testem albo jechac do Gorzowa od razu i zrobia im tam na miejscu. Pojechali do Gorzowa.. zbadal ich lekarz zrobili testy jakos po północy i dzis wynik pozytywny.

reklama
Mallina czyli coś tam im jest czyli wirus istnieje daj znać jak czują się bracia no i Wyv
Wiesz cos im moze być ale ja nadal nie wierze ze ten wirus to taki zabójca.. testy nie sa dopuszczone do diagnostyki.. pozatym my sie nie znamy i musimy sluchac tego co nam mówią.. a jesli test wykrywa podwyższone crp jako korona? My laiki sie nie dowiemy. Zreszta na tyle miesięcy pandemii kazdy ma prawo do swoich wnioskow.. mnie niedawno gardlo bolalo mialam kaszel temp, okropny katar i bol kosci.. i zawsze tak sie czuje przy zapaleniu gardla.. kaszel byl trudny i czulam ciężkość w klatce piersiowej ale nie szl do lekarza bo pewnie skończyłabym z koroną.

Do góry