reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

I u nas dziś 9 msc, ale Igor niestety nadal nie siada, nauczył się pełzać i teraz doskonali tą umiejętność pokonując km w domu [emoji85]
Photo_1584186863327.jpeg

reklama
U nas po mączce dupcia wyglada o niebo lepiej. Nieustannie zasypuje do calkowitego wygojenia. Udalo mi sie dzis przebrac pampersa tylko z siuskami.. nie było nawet pierdka wiec zmierzamy w dobra strone. Filipek ma jeszcze katar i mocno mokry kaszel. Nie wiem czy to go tak denerwuje.. ale miałam dziecko anioła a teraz wiecznie placzacego i przewracającego sie diabełka.. gorzej sypia w dzien.. w nocy.. lubi sie obudzic o 1szej i dwie godziny szalec...

Hej u mnie jednak nic :( obudził mnie dziś tak silny ból brzucha i krzyży że mało nie zwariowalam no i się zaczęło. Cieknie jak z zarzynanej świni i te skrzepy masakra A tak mnie boli że mało mnie nie przerwie:(

Hej. Podeszłam teraz tak chłodno do sytuacji, progesteronu wcale takiego ładnego 'ciążowego' nie miałam, bo u mnie laboratorium podaje w jednostkach nmol, przeliczając na ng/ml progesteron wyszedł 7,57 więc nie ciążowy. A w poprzedniej ciąży w ng/ml był ponad 20 w 22dc. Testy też nie były jakieś dające nadzieję, te w tamtej ciąży pięknie robiły się coraz ciemniejsze. A teraz same widziałyście. Chyba nie ma sensu biec na betę, raczej czekać na @.

Hej. Podeszłam teraz tak chłodno do sytuacji, progesteronu wcale takiego ładnego 'ciążowego' nie miałam, bo u mnie laboratorium podaje w jednostkach nmol, przeliczając na ng/ml progesteron wyszedł 7,57 więc nie ciążowy. A w poprzedniej ciąży w ng/ml był ponad 20 w 22dc. Testy też nie były jakieś dające nadzieję, te w tamtej ciąży pięknie robiły się coraz ciemniejsze. A teraz same widziałyście. Chyba nie ma sensu biec na betę, raczej czekać na @.

Ja bym czekała na do terminu @. Dopiero zaczęła bym sie zastanawiać co robic dalej. Na chłodno.

reklama
Teggo kremu staram sie zawsze omijac.. za duzo szumu ale jesli bedzie konieczne to nie bedzie wyjścia. Mamy w domu juz w razie co :)

Laski upieklam pierwszy raz buleczki. Az sie dziwie czemu dopiero pierwszy raz. Byly mega! Smak poezja... I robia sie tak szybko.

Zobacz załącznik 1091716

A co z Suseoctemem nie tak? [emoji846] ja go używam jak jest pupka czerwona i nigdy rany się nie zrobiły

Do góry