paulina1994
Fanka BB :)
I u nas dziś 9 msc, ale Igor niestety nadal nie siada, nauczył się pełzać i teraz doskonali tą umiejętność pokonując km w domu [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z miłą chęcią bym się zamienila. ;DOooo to ja dam buleczke za kawalek babki
Ale ten czas zasuwa. Ja sie pytam kiedy????I u nas dziś 9 msc, ale Igor niestety nadal nie siada, nauczył się pełzać i teraz doskonali tą umiejętność pokonując km w domu [emoji85]Zobacz załącznik 1091747
A może to biochemiczna?Hej u mnie jednak nic obudził mnie dziś tak silny ból brzucha i krzyży że mało nie zwariowalam no i się zaczęło. Cieknie jak z zarzynanej świni i te skrzepy masakra A tak mnie boli że mało mnie nie przerwie
Hej. Podeszłam teraz tak chłodno do sytuacji, progesteronu wcale takiego ładnego 'ciążowego' nie miałam, bo u mnie laboratorium podaje w jednostkach nmol, przeliczając na ng/ml progesteron wyszedł 7,57 więc nie ciążowy. A w poprzedniej ciąży w ng/ml był ponad 20 w 22dc. Testy też nie były jakieś dające nadzieję, te w tamtej ciąży pięknie robiły się coraz ciemniejsze. A teraz same widziałyście. Chyba nie ma sensu biec na betę, raczej czekać na @.
Dzisiaj jest 28dc. Beta zrobiona, czekam na wyniki. Mam straszny mętlik emocjonalny ostatnio.Ja bym czekała na do terminu @. Dopiero zaczęła bym sie zastanawiać co robic dalej. Na chłodno.
Teggo kremu staram sie zawsze omijac.. za duzo szumu ale jesli bedzie konieczne to nie bedzie wyjścia. Mamy w domu juz w razie co
Laski upieklam pierwszy raz buleczki. Az sie dziwie czemu dopiero pierwszy raz. Byly mega! Smak poezja... I robia sie tak szybko.
Zobacz załącznik 1091716