reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

I u nas dziś 9 msc, ale Igor niestety nadal nie siada, nauczył się pełzać i teraz doskonali tą umiejętność pokonując km w domu [emoji85]
Photo_1584186863327.jpeg

reklama
U nas po mączce dupcia wyglada o niebo lepiej. Nieustannie zasypuje do calkowitego wygojenia. Udalo mi sie dzis przebrac pampersa tylko z siuskami.. nie było nawet pierdka wiec zmierzamy w dobra strone. Filipek ma jeszcze katar i mocno mokry kaszel. Nie wiem czy to go tak denerwuje.. ale miałam dziecko anioła a teraz wiecznie placzacego i przewracającego sie diabełka.. gorzej sypia w dzien.. w nocy.. lubi sie obudzic o 1szej i dwie godziny szalec...

Hej u mnie jednak nic :( obudził mnie dziś tak silny ból brzucha i krzyży że mało nie zwariowalam no i się zaczęło. Cieknie jak z zarzynanej świni i te skrzepy masakra A tak mnie boli że mało mnie nie przerwie:(

Hej. Podeszłam teraz tak chłodno do sytuacji, progesteronu wcale takiego ładnego 'ciążowego' nie miałam, bo u mnie laboratorium podaje w jednostkach nmol, przeliczając na ng/ml progesteron wyszedł 7,57 więc nie ciążowy. A w poprzedniej ciąży w ng/ml był ponad 20 w 22dc. Testy też nie były jakieś dające nadzieję, te w tamtej ciąży pięknie robiły się coraz ciemniejsze. A teraz same widziałyście. Chyba nie ma sensu biec na betę, raczej czekać na @.

Hej. Podeszłam teraz tak chłodno do sytuacji, progesteronu wcale takiego ładnego 'ciążowego' nie miałam, bo u mnie laboratorium podaje w jednostkach nmol, przeliczając na ng/ml progesteron wyszedł 7,57 więc nie ciążowy. A w poprzedniej ciąży w ng/ml był ponad 20 w 22dc. Testy też nie były jakieś dające nadzieję, te w tamtej ciąży pięknie robiły się coraz ciemniejsze. A teraz same widziałyście. Chyba nie ma sensu biec na betę, raczej czekać na @.

Ja bym czekała na do terminu @. Dopiero zaczęła bym sie zastanawiać co robic dalej. Na chłodno.

reklama
Teggo kremu staram sie zawsze omijac.. za duzo szumu ale jesli bedzie konieczne to nie bedzie wyjścia. Mamy w domu juz w razie co :)

Laski upieklam pierwszy raz buleczki. Az sie dziwie czemu dopiero pierwszy raz. Byly mega! Smak poezja... I robia sie tak szybko.

Zobacz załącznik 1091716

A co z Suseoctemem nie tak? [emoji846] ja go używam jak jest pupka czerwona i nigdy rany się nie zrobiły

Do góry