Magda 2791
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!!! Bedziecie badać jeszcze progesteron??
Moje wyniki.
Zobacz załącznik 1089442
Pięknie! Ruszyła z poniedziałku z wspaniałymi informacjami [emoji8] kropek jest siłaczem [emoji16]
Bo tak jest! Ja jak miałam 1,40 to lekarz mówił, że dalej mam brać niska dawkę i kontrolować. Potem inny powiedział, że nie brać, taki z kliniki.
Moja klucha za kilka dni kończy 9 miesięcy. Idą nam gorne jedynki i bywa różnie z humorem ze spaniem ale dzisiaj już trochę lepiej [emoji6] A tutaj wożonko w Biedronce [emoji23]Zobacz załącznik 1089456
No ja jutro rano wezmę 2x25 bo innego pomysłu nie mam dopóki nie pójdę do lekarza.Mi endo mówiła jak zaczynalam zbijać z 3,17...ze zbijamy do miedzy 1 a 2 ale ze będę musiala brać przez cale starania i przez cala ciążę zeby sie nie podnosilo /nie skakalo i ze dopiero po ciąży mogę odstawić leki.
Biore caly czas 1/2 tabletki z dawki 75. W grudniu jak badalam to bylo 1,58 więc poki biorę to się utrzymuje dobre. Na początku jak po pierwszym zbiciu zeszlo mi mega nisko bo na 1 i z Czelam brać w kratkę to zaraz chwila moment i skoczyło do powyżej 2. Wiec lepiej nie sluchaj lekarzy ktorzy radzą odstawianie w trakcie starań, "bo sie zmniejszyło juz".
Kurcze biedny[emoji17][emoji17]My pojechalismy do lekarza prywatnie. Fifi dostal leki na biegunke, inhalacje z nebudose. Jakby się coś zmienilo to mamy wrocic. Dupke smarowac bepanthenem.. to jest wirusowka. Ciągle dziś płacze.. nie może nawet spokojnie pospac bo wybudza się z wrzaskiem a usypianie idzie mu tez meega ciężko.
O kurcze, zdrówka dla małego! ♥My pojechalismy do lekarza prywatnie. Fifi dostal leki na biegunke, inhalacje z nebudose. Jakby się coś zmienilo to mamy wrocic. Dupke smarowac bepanthenem.. to jest wirusowka. Ciągle dziś płacze.. nie może nawet spokojnie pospac bo wybudza się z wrzaskiem a usypianie idzie mu tez meega ciężko.