reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Fleur86 u nas bez zmian. W piątek mieliśmy iść do kliniki leczenia niepłodności ale wizyta została odwołana bo lekarza jednak nie będzie. W poniedziałek idę do swojego lekarza i spróbuję go przycisnąć do zrobienia drożności skoro wyniki są wszystkie ok

reklama
My pojechalismy do lekarza prywatnie. Fifi dostal leki na biegunke, inhalacje z nebudose. Jakby się coś zmienilo to mamy wrocic. Dupke smarowac bepanthenem.. to jest wirusowka. :( Ciągle dziś płacze.. nie może nawet spokojnie pospac bo wybudza się z wrzaskiem a usypianie idzie mu tez meega ciężko.

Bo tak jest! Ja jak miałam 1,40 to lekarz mówił, że dalej mam brać niska dawkę i kontrolować. Potem inny powiedział, że nie brać, taki z kliniki.

Mi endo mówiła jak zaczynalam zbijać z 3,17...ze zbijamy do miedzy 1 a 2 ale ze będę musiala brać przez cale starania i przez cala ciążę zeby sie nie podnosilo /nie skakalo i ze dopiero po ciąży mogę odstawić leki.
Biore caly czas 1/2 tabletki z dawki 75. W grudniu jak badalam to bylo 1,58 więc poki biorę to się utrzymuje dobre. Na początku jak po pierwszym zbiciu zeszlo mi mega nisko bo na 1 i z Czelam brać w kratkę to zaraz chwila moment i skoczyło do powyżej 2. Wiec lepiej nie sluchaj lekarzy ktorzy radzą odstawianie w trakcie starań, "bo sie zmniejszyło juz".

Mi endo mówiła jak zaczynalam zbijać z 3,17...ze zbijamy do miedzy 1 a 2 ale ze będę musiala brać przez cale starania i przez cala ciążę zeby sie nie podnosilo /nie skakalo i ze dopiero po ciąży mogę odstawić leki.
Biore caly czas 1/2 tabletki z dawki 75. W grudniu jak badalam to bylo 1,58 więc poki biorę to się utrzymuje dobre. Na początku jak po pierwszym zbiciu zeszlo mi mega nisko bo na 1 i z Czelam brać w kratkę to zaraz chwila moment i skoczyło do powyżej 2. Wiec lepiej nie sluchaj lekarzy ktorzy radzą odstawianie w trakcie starań, "bo sie zmniejszyło juz".
No ja jutro rano wezmę 2x25 bo innego pomysłu nie mam dopóki nie pójdę do lekarza.

My pojechalismy do lekarza prywatnie. Fifi dostal leki na biegunke, inhalacje z nebudose. Jakby się coś zmienilo to mamy wrocic. Dupke smarowac bepanthenem.. to jest wirusowka. :( Ciągle dziś płacze.. nie może nawet spokojnie pospac bo wybudza się z wrzaskiem a usypianie idzie mu tez meega ciężko.
Kurcze biedny[emoji17][emoji17]

reklama
O kurcze, zdrówka dla małego! ♥

Do góry