Jak to??? Przegapilam cos??? W ciąży jestes???!!!!!To zaciskam kciukasy z całych sił [emoji7] ja w poprzedniej ciąży byłam na luteinie i duphastonie.
P.S. Tez mam termin na listopad [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to??? Przegapilam cos??? W ciąży jestes???!!!!!To zaciskam kciukasy z całych sił [emoji7] ja w poprzedniej ciąży byłam na luteinie i duphastonie.
To zaciskam kciukasy z całych sił [emoji7] ja w poprzedniej ciąży byłam na luteinie i duphastonie.
Jak to??? Przegapilam cos??? W ciąży jestes???!!!!!
Kochana!!!!! Gratulacje na pewno bedzie dobrze. I jak szybciutko sie udałoTak[emoji846] wszystko na to wskazuje. Wizytę mam w tym tygodniu w czwartek i tI będzie 7+1
Poki nie zobacze bijącego serduszka podchodzę to tego na spokojnie.
Beta z czwartku 9000
Gratuluję kochana!Tak[emoji846] wszystko na to wskazuje. Wizytę mam w tym tygodniu w czwartek i tI będzie 7+1
Beta z czwartku 9000
Ze mamy gratulować???? Dlaczego się nie chwalisz????
Nas w tym cyklu poniosło, emocje wzięły górę i teraz realnie jest szansa na to, że mogłoby się udać. Wiadomo u nas wiele przeciwności ale kto wie... Pewnie to ostatni taki nasz wybryk bo jednak dużo zaryzykowaliśmy. Bo nie ma też co liczyć na cud.
Tak[emoji846] wszystko na to wskazuje. Wizytę mam w tym tygodniu w czwartek i tI będzie 7+1
Beta z czwartku 9000
Jak uzbieramy ok 30tys i będziemy mogli podejść do in vitro z diagnostyka preimplantacyjna.A kiedy będziecie mieli zielone światło?