martoosia04
Fanka BB :)
Jedną nogą w wątku, prawie się witam
Powodzenia!!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedną nogą w wątku, prawie się witam
Wierzę że zostaniesz juz tu z nami na zawszę
cudownie kochana, gratulujeBardzo bym chciała... Ta dzisiejsza beta mnie poki co pozytywnie nastroiła jak tylko uda nam się uporać z tym progesteronem i beta prawidłowo podrośnie to będzie pięknie i będę mogła ze spokojem się tu do Was przytulić w koncu po tak długim czasie ☺
współczuję, wysoko, oby szybko wyzdrowiał!U nas chorób ciąg dalszy. Fifi ma 38.7
O kurcze [emoji17] dużo zdrówka dla niego[emoji17]oby szybko przeszloU nas chorób ciąg dalszy. Fifi ma 38.7 [emoji24][emoji24][emoji24]
U nas nocka bedzie trudna. O ile mały śpi to ja czuwam.. nie mogę oka zmrużyć.. wlasnie dawalam mu ibum bo juz mial 38.5.. był zly ze go posadzilam.. ale wziął lek i spi dalej. A ja czekam az termometr pokażę ze spada troche i wtedy moze na czuwaniu sie zdrzemne.
(Wiadomość pisalam koło 2 a dodalam teraz bo przysnelam z tel w ręku
Moj bidulek
Zobacz załącznik 1088906