reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ale niedostępna. Fajnie pokazała, że jej taka bliskość nie odpowiada [emoji173]️
Kaamilaaa
Słodziak [emoji3590]Cześć jejku podziwiam te wasze bobasy, rozwijają się z prędkością światła ) Igor jest daleko w tyle, ułatwił sobie życie i się turla po podłodze w drodze do celu )
Czy któraś mama posyłała roczniaka do żłobka i mogła by się zgłosić mam kilka pytań, była bym ogromnie wdzięczna )
Igor ma już 8,5 msc jeszcze chwila i roczek ) a po roczku mój powrót do pracy, Igora żłobek trochę się boje jak to wszystko się ułoży, z jednej strony chcę wyjść do ludzi, z drugiej szkoda mi go oddawać do żłobka, ale decyzja podjęta.
We wtorek mamy szczepienie przeciwko meningokokom pierwszą dawkę mam nadzieję, że przejdzie bez większego "echa"...
Zobacz załącznik 1086376
Kurde ile ja bym dala żeby młoda chciała używać smoczka w innym celu niż zabawa nim w ciągu dnia [emoji28]
Widziałam ta wasza spacerowke na insta, śliczna jest [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Kaamilaaa cudownie sobie Daga poradziła [emoji1316] brawo dla niej!!!! Czy to pierwsza chodząca dzidzia na wątku urodzonych w 2019? [emoji848]
@liczba jak u Was w tym temacie?
My wczoraj kupiliśmy spacerówkę. Czekam z niecierpliwością na wiosnę by wyjechać nasza rozowa karoca.
Zobacz załącznik 1086382
[emoji2][emoji2]Moja mała śmiga, ale musi się chociaż palcem trzymać.
Pokaże Wam wizytę u kolegi z sali porodowej hahah. Lilka niedostępna, ale on rasowy jaskiniowiec, plus te dźwięki hahahah
Ann89
O boziu tak te wasze szkraby jak się szybko rozwijają, moja kluska tylko raz sama sie przewróciła na brzuszek do tej pory, a tu już chodzą, stoją siedzą, turlają się [emoji85][emoji6]
U nas wczoraj minęło pół roczku. U starszego wczoraj 7lat pyknęło. Takie duże dzieci mam [emoji28]
U nas wczoraj minęło pół roczku. U starszego wczoraj 7lat pyknęło. Takie duże dzieci mam [emoji28]
My mamy dosc spory samochód.ja siedze swobodnie z przodu. No i mamy profilowana kanapę więc podkladka poziomujaca pieknie odchylila fotelik. Maly jest spokojny i zadowolony w aucie.Malina jak u Was się spisuje axkid move ? Mierzyłam ostatnio i zajmuje bardzo dużo miejsca, przednie siedzenie trzeba przesuwać prawie na full :/ no i pozycja wydaje mi się bardzo siedząca ?
U nas wszystko ok.korzystamy z zycia bo Fifi ma istnie cudny czas. jest cale dnie uśmiechnięty. uwielbia sie bawic i nie ma placzu. Co wiecej obiadki je na calego! Jestem taka szczęśliwa. Mamy jeszcze problem z kaszka na gesto lyzeczka.. ale dodana do mlela znika w mig.@Maliina wszystko ok ? Gdzie się podziewasz ?
U nas od rana trąbią o potwierdzonym koronawirusie. A od 17 mam goraczke dreszcze bol calego ciala i wymioty. Az sie boje o Filipka i Julcie ze sie zaraza o ile spie w osobnym pokoju to jutro M do pracy i zostane sama z tym. Jula tez do szkoly nie idzie bo ma katar i w szkole proszą by zostawic takie dzieci w domu.
reklama
Kaamilaaa
Właśnie miałam pytać jak tam u was bo kojarzę że ty z tamtych okolic...U nas od rana trąbią o potwierdzonym koronawirusie. A od 17 mam goraczke dreszcze bol calego ciala i wymioty. Az sie boje o Filipka i Julcie ze sie zaraza o ile spie w osobnym pokoju to jutro M do pracy i zostane sama z tym. Jula tez do szkoly nie idzie bo ma katar i w szkole proszą by zostawic takie dzieci w domu.
Zdrówka dla ciebie i żeby dzieciaki się nie zaraziły..
U nas też chorobsko, Daga zapalenie ucha i trzydniowka[emoji2356]