reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Forget ja bym chyba skonsultowała to z innym lekarzem. Mam fioła na punkcie kp i ja bym nie odstawiała. Rozumiem jednak, że jesteś w takiej sytuacji że chcesz szybko 2 dziecko
Ja też miałam taki okres, że za wszelką cenę ściągałam, teraz zrozumiałam, że warto, ale nie kosztem siebie, ja nabawiłam się strasznych niedoborów i ta waga 45 kg, nie żałuję, Igor był prawie pół roku na moim mleku, gdyby nie alergia, gdyby nie te jego bóle brzucha gdzie już czasami płakałam z nim pewnie ściągała bym dalej, ale jest jak jest, najważniejsze to robić wszystko w zgodzie z samym sobą :) nie jestem z tego dumna, że jest na mm jeszcze takim mm, ale nie mam wyjścia, liczę, że to przejściowe nietolerancję, a po roku uda się to badziewie odstawić [emoji1745]

reklama
Ktoś pomoże w interpretacji wyników ?
Czy powinnam biec do lekarza?

Załączniki

• 63AF1458-FB26-4AC8-B163-01A89F45F987.jpeg
    63AF1458-FB26-4AC8-B163-01A89F45F987.jpeg
    164,8 KB · Wyświetleń: 74
Paulina dokładnie rozumiem to i nie oceniam. Na tym punkcie mam fioła, ale wiem że odstawienie to nie koniec świata chociaż osobiście bym tego nie zrobiła

Dziewczyny mamy postep. Mus jablko z awokado i zielonymi warzywami wszedl jak złoto.

No super [emoji2][emoji2]
Cześć :) czy któraś z Was chciałaby witaminy (brakuje 2 tabletek), 8 saszetek Femaltikeru i herbatka na laktację za koszta wysyłki jakieś 10-12 zł :) zostało mi po karmieniu, a szkoda wyrzucić :)

Igor kończy jutro 6 msc, kiedy to zleciało ? Dopiero co jechałam w strachu do szpitala, a tu gagatek ma pół roku :) Zobacz załącznik 1056456
Ale się zmienił [emoji7][emoji7]

Moja dziś większość dnia kombinuje jak tu usiąść (ostatnio 2 razy jej się udało ale zaraz była przewrotka bo nie umie jeszcze tak się utrzymać) [emoji85] no to muszę z nią tak siedzieć na podłodze i pilnować bo co chwilę leci i trzeba łapać [emoji85]
IMG_20191213_174624.jpeg

reklama
Do góry