reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jaki cudowny chłopiec [emoji170][emoji170][emoji170] i bez żadnej rurki! Czyli jedzenie z butli idzie mu coraz lepiej?
Ogólnie już załapał co się robi z butelką, ale co z tego jak on je na "raty", a te pielęgniarki nie mają czasu nad nim stać i tyle ile zje to zje bez sensu bo ta waga też wtedy będzie stała w miejscu, ale co ja mogę...

reklama
My właśnie końcem kwietnia zamieszkalismy w domu który kupiło moi rodzice. A końcem lipca też się tu wprowadzają. Dom ponad 200 m mieszkalnego i 100 piwnicy więc miejsca dla każdego[emoji2360][emoji23]
i tak bym nie chciała mieszkac z rodzicami czy z tesciowa :d wolę się kisić na moich 37netrach ;pp
U mnie w szpitalu pionizuja po 4-5 h od CC dobrze nogi mi jeszcze nie wróciły, a ja musiałam iść z położna się myć [emoji14] ale też bardzo szybko doszłam do siebie, dzień później już normalnie chodziłam
Ja po corce tez a po synu .. po 2 tyg mnie coś mega bolało że wstawać nie mogłam
Aleks miał 3 lata jak zdjeoismy w dzień. Na noc miał prawie do 4 roku życia... Bo niestety spał tak mocno że nie czuł. A branie go sikac zaraz przed spaniem czy nie dawanie picia zaraz przed spaniem nic nie dawało. I łóżko było zlane.
Czyli chyba muszę czekać aż będzie gotowa i tyle...

Ogólnie już załapał co się robi z butelką, ale co z tego jak on je na "raty", a te pielęgniarki nie mają czasu nad nim stać i tyle ile zje to zje bez sensu bo ta waga też wtedy będzie stała w miejscu, ale co ja mogę...

A na porę karmienia nie ma opcji byś ty przychodziła i go karmiła? Wtedy by pił ile by chciał i jak długo chciał. A ty byś miała radochę z karmienia syna. [emoji170]

W ogole ma śliczne pucusie [emoji170][emoji170][emoji170]

Aga ja Ci powiem tak. Wolę kilka lat pomieszkac u rodziców i odłożyć na dwoje niż płacić 1,5 tys samego odstepnego (bie licząc opłat dodatkowo) komuś obcemu, a na chwilę obecną zdolności kredytowej nie mamy. Czasem trzeba wybrać mniejsze zło ;)
i tak bym nie chciała mieszkac z rodzicami czy z tesciowa :d wolę się kisić na moich 37netrach ;pp

Ja po corce tez a po synu .. po 2 tyg mnie coś mega bolało że wstawać nie mogłam

Czyli chyba muszę czekać aż będzie gotowa i tyle...

A na porę karmienia nie ma opcji byś ty przychodziła i go karmiła? Wtedy by pił ile by chciał i jak długo chciał. A ty byś miała radochę z karmienia syna. [emoji170]

W ogole ma śliczne pucusie [emoji170][emoji170][emoji170]
Dopóki jest w inkubatorze niestety nie, jak jest fajna babka to mogę mu zmienić pampersa bo tak też nie mogę, sama zaczynam karmić jak już jest w łóżeczku

Ja się cieszę że w ogóle mamy taką możliwość, żeby dokładać się tylko teraz do opłat. Bo niektórzy nawet takiej możliwości nie mają żeby móc odłożyć na swoje
Aga ja Ci powiem tak. Wolę kilka lat pomieszkac u rodziców i odłożyć na dwoje niż płacić 1,5 tys samego odstepnego (bie licząc opłat dodatkowo) komuś obcemu, a na chwilę obecną zdolności kredytowej nie mamy. Czasem trzeba wybrać mniejsze zło ;)

reklama
Ja sie boje miec kolejne dziecko. Chcialabym, ale po tym porodzie i ciazy to chyba w nastepnej bym zwariowala.

Do góry