reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Będzie dobrze kochana [emoji8]
U nas czkawki kazdego dnia, w upaly tez.

@Ann89 my jestesmy tu sami wiec jest zdany sam na siebie. Jakos sobie poradzi. Ja w szpitalu bez odwiedzic tez :(

Jesli chodzi o lozeczka turystyczne uwazam, ze super. Mam drewniane i juz obija sie glowa i nogi miedzy szczeble. Jednak takie mi bardziej odpowiada. Turystyczne mamy u mamy i wydaje mi sie fajnym rozwiazaniem.

Leze na oddziale. Zabrali mi nawet tabletki anty, beda sami wydzielac haha kino. Ciekawe co mi wybadaja, az sie boje

reklama
Wlasnie wrocilam do dnia porodu i czytalam wasze wiadomosci
Wiecie ze ja wiekszosc z nich pominelam bo nie mialam kiedy odczytać? Az mi lzy polecialy ze wzruszenia.. Jak sobie przypomne to wszystko.. Te pobyty w szpitalu, wywolywanie na siłę itp.. I ta chwila jak malego ujrzałam.. Ahh hormony ciazowe jeszcze sa ze mna.

To ja się może ciut pochwalę, wszyscy mówili że będzie dziewczynka a tu psikus i chłopiec. Drobny, jak zwykle 4-5 dni młodszy wg usg. Jedyne co martwi to dwa ogniska echogenne w serduszku, czekam na termin dodatkowego usg. No i łożysko zbyt szybko się starzeje, ale przepływy są niby ok.
To ja Cię pocieszę. Na usg połówkowym też usłyszałam o dwóch ogniskach. Miesiąc później byłam na echu serca płodu gdzie lekarka mnie bardzo uspokoiła. Powiedziała że serduszko zdrowe i bije jak dzwon. Ze tak naprawdę nie wiadomo skąd te plamki się biorą. Może to być jakieś zwapnienie, może to efekt infekcji kobiety w ciąży. Na pewno to nic groźnego i nie ma żadnego wpływu na zdrowie a najczęściej znika po 30 tygodniu ciąży. Tak też się stało u mnie. Na trzecim usg prenatalnym nie było już po nich śladu. Dodam jeszcze że w ciąży z córką pokazało się jedno takie ognisko i też samo się wchlonelo. Córka niedługo skończy 2 i pół roku i jest zdrowa jak ryba. Mam nadzieję że moja historia Cię pocieszy i wszystkie stresy z tym związane znikną ;)

reklama
Do góry