reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Julka mega szczesliwa :) Filip polubil fotelik jak tylko go wlozylismy juz spal. Jazda autem tez go uspokoila i spal pieknie choc wracajac z obiadu od tesciowej byl juz glodny a ja do apteki musialam podjechac po kilka rzeczy dla nas nawet sie nie wybudzil. W domu rozebralam go i na spiku dalam cyca po ciumkal 10min wyplul i spi dalej. Juz 3godz :)

Zalaczam fotkę mojej kochanej dwójcy :)
Zobacz załącznik 968576
Zobacz załącznik 968577
Kochane [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
A ja nie pamiętam jak to było z pazurkami [emoji23]

Przebrałam wszystkie ciuchy Hubiego od narodzin. (wszystkie trzymałam [emoji23][emoji38], dopiero te ostatnie r. dalam kolezance) i odłożyłam kilka neutralnych dla Zuzy i reszta na wydanie. Ufff tak się zmęczyłam że już nie mam sił już na nic[emoji12][emoji23]

Dziewczyny czy ból kręgosłupa w ciąży tak silny to coś normalnego bo ja za chwilę oszaleje, a przede mną jeszcze 3 msc !!! Boli mnie po środku i w dole pleców okropnie ! Jak nygusuje to moje dziecko to pół biedy ból do wytrzymania, a jak jest aktywne tak jak dziś to normalnie łzy w oczach...
Nie wiem można jakiś termofor z tyłu na plecy położyć albo coś ?

Julka mega szczesliwa :) Filip polubil fotelik jak tylko go wlozylismy juz spal. Jazda autem tez go uspokoila i spal pieknie choc wracajac z obiadu od tesciowej byl juz glodny a ja do apteki musialam podjechac po kilka rzeczy dla nas nawet sie nie wybudzil. W domu rozebralam go i na spiku dalam cyca po ciumkal 10min wyplul i spi dalej. Juz 3godz :)

Zalaczam fotkę mojej kochanej dwójcy :)
Zobacz załącznik 968576
Zobacz załącznik 968577
Jaki piękny widok [emoji7]
Jaki rozmiar nosi Filipek? [emoji3] 56 daje radę?

Dziewczyny a pytanie mam.. Przycinalyscie pazurki maluchom po urodzeniu?? Kilka zadarlo się Filipowi wiec wystarczylo lekko pociagnac i po nich ale kciuki ma ostre i dlugie i ciagle buzke nimi drapie bylam zmuszona zalozyc lapki choc bardzo ich nie lubie.

Nie obcinalam. Lapek tez nie zakladam. Mala.sie drapala i wygladala jak po spotkaniu z kotem, ale nic jej od tego nie bedzie. Teraz juz wie, ze boli i juz tak nie robi czesto. W szpitalu, pozniej polozna odradzali obcinanie, paznokcie jak piorka same sie wykruszyly. Mowili, ze dziecko musi świat.poznawac dlonmi. Teraz odchodzi sie podobno od rekawiczek

Jaki piękny widok [emoji7]
Jaki rozmiar nosi Filipek? [emoji3] 56 daje radę?
No wlasnie nie chyba ze sa jakies nietypowe 56 to ok. Nawet z 62 jest problem jesli chodzo o spiochy. Mam troche klopotu bo wyciągam ubranie zakladam i dupa musze szukac innego.

reklama
Lobuziak w nocy nie chcial spac a teraz prosze od ok 8 do teraz z przerwa na karmienie
IMG_20190504_082451.jpg

Do góry