reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A o co chodzi z badaniem glukozy u dziecka? Czy któraś się orientuje?
Pewnie chcieli sprawdzić czy Filipek z racji dużej wagi i cukrzycy ciążowej u Maliiny też nie ma cukrzycy. I tyle.
Dagaa11
Dokladnie, to stabdardowe badanie u noworodka, ktorego mama miała cukrzyce. Poli tez badali, kilkukrotniePewnie chcieli sprawdzić czy Filipek z racji dużej wagi i cukrzycy ciążowej u Maliiny też nie ma cukrzycy. I tyle.
KasiaRo
Bol sie robi trudny. Ciężko mi oddychać. Ale i tak mniejszy jak bole porodowe mimo ze jest ciągły i nie przestaje na chwile jak skurcze. Oby kazdy dzien byl latwiejszy.
Malina, przepraszam ze sie wtracam ja jestem kwietniowa mama 2018 i wrzesniowa 2016. Tez czekalam z Toba, z Wami na Filipka i trzymalam kciuki. Sama mialam dwie cc, chociaz obie bez akcji porodowej typu skurcze, to tez obie na cito... duzo by opowiadac
W kazdym razie bierz srodki przeciwbolowe i jak juz Cie spionizuja ruszaj sie, chodz najwiecej jak mozesz. To BARDZO pomaga.
Gratuluje synka! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie wiedziałam też mam cukrzycę, stąd dopytuję, czyli dziecko też może mieć cukrzycę ale na stałe czy tylko jakieś chwilowy wzrost glukozy po samym porodzie?Dokladnie, to stabdardowe badanie u noworodka, ktorego mama miała cukrzyce. Poli tez badali, kilkukrotnie
joasiaaa
[emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje! Boski jest [emoji7]Mam chwile bo malutki teraz zasnal i odlozyli mi go do jego lozeczka.
Poród będzie trauma.. Takich boli przy corce nie miałam a parte były najgorsze. Doszlam do 9 cm rozwarcia i nie chcialo isc dalej. Ja tam plakalam jeczalam fochami strzelalam i blagalam zeby go ze mnie wyjeli. Niestety w pewnym momencie podczas skurczy slyszalam ze teto zwalnia uslyszalam tylko rob zapis.. Po chwili po 3 skurczach bylo tylko haslo.. Zapisalo sie wszystko i tel do lekarza. Spytalismy czy cos sie dzieje.. Powiedziano nam ze nie. Lekarz przyszedł zbadal mnie i powiedzial cc. Nie ma sensu dluzej męczyć bo zeby nie doszlo do nieszczęścia. Samo cc błyskawiczne.. Mieli pacjenta z ortopedii do zabiegu ale nie zdazyli mu dac znieczulenia wiec go odwiezli a ja wskoczylam. Blagalam w myslach o znieczulenie zeby skurczy juz nie czuc. Malutki sie urodzil i plakal natychmiast.. Podali mi go placzacego ucalowalam i juz był spokojny. Zabrali go na badania i M dzielnie pilnował jak kazalam nie zostawil go na chwilkę. O 17 mial badanie glukozy. Urodził sie o 14.53 z waga 4500g i 56cm Apgar 10pkt.jest cudowny. Ja caly czas plakalam na bloku ze wzruszenia.
Teraz boli mnie brzuch.. Bol nie fajny ale. Na pewno lżejszy niz porodowe skurcze.. Zaczynam czuc nogi i o 3 rano pionizacja. Boje sie ale jesteśmy juz razem.
Zobacz załącznik 967716
Zobacz załącznik 967717
hipoglikemii której się bardzo balamPewnie chcieli sprawdzić czy Filipek z racji dużej wagi i cukrzycy ciążowej u Maliiny też nie ma cukrzycy. I tyle.
reklama
Anolik
Wow, gratuluję! Mamy dzisiaj dwóch chłopczyków [emoji177][emoji177] sliczny!Malinka gratuluje, jest śliczny [emoji7]
I mój mały też dziś się objawił [emoji173] 3060g 55cm i 10pkt
Aniołek [emoji56][emoji56][emoji56]Zobacz załącznik 967787
wszystko w porządku z Wami?